Brödrost
Dualite - brödrost Classic 4 skivor Koppar

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
ComputerSalg
Brödrost Lite 2/S DUALIT® 847:-
Adde Lundbergs
Dualit Brödrost Lite 2 Skivor 1100W, Blue Depths 849:-
CDON
Brödrost Lite 2/S DUALIT® 906:-
Bagaren och kocken
Dualit Lite brödrost, 2 skivor, tawny birch 979:-


Dualit – Brödrostarnas rolls royce

  • Antal skivor (st): 4st
  • Färg: Koppar

Den här brödrosten är ett bra val för dig som söker en högkvalitativ, elegant och kapabel brödrost. Den rymmer upp till fyra skivor bröd åt gången, även tjockare sorter, och är handgjord i England. Varje modell har montörens märke på undersidan, vilket visar på den omtanke och noggrannhet som ligger bakom produkten.

Brödrosten har en snabb rostningsfunktion som gör att du kan rosta upp till 130 st brödskivor i timmen. Den har också en sandwich-korg som gör att du kan göra läckra sandwichs med din favoritfyllning. Du kan själv ställa in rostningsgraden och antalet sandwichs, så du kan få precis den rätta konsistensen och mängden.

Förutom att rosta bröd, har brödrosten också en upptiningsfunktion som gör att du kan ta upp bröd direkt från frysen och rosta det. Detta är en bekväm och praktisk funktion som sparar dig tid och besvär.

Med sin breda rostrum på 28 mm kan brödrosten ta hand om även större skivor bröd. Du kan alltså välja mellan en mängd olika brödsorter och variera din frukost.

Om du letar efter en brödrost som är både kvalitativ, elegant och kapabel, är Dualit Classic Brödrost det perfekta valet för dig.


 

Produktblad:

Varumärke: Dualit
Modellbeteckning: Classic 4 skivor Koppar
Höjd (cm): 22
Bredd (cm): 36
Djup (cm): 21
Garanti (år): 1

Allmän information

Färg: Koppar
Produktgrupp: Brödrostar

Funktioner och egenskaper

Avtagbar smulplatta (Ja/Nej): Ja
Funktion för upptining (Ja/Nej): Ja
Wi-Fi anslutning (Ja/Nej): Nej

Teknisk data

Antal skivor (st): 4
Effekt (w): 2200

Recensioner

Mer från Dualit