Om oss

Hemmy är en svensk e-handlare med lager i Skogås, söder om Stockholm. Vi vill erbjuda ett brett och prisvärt sortiment av vitvaror, hushållsartiklar samt hem- och trädgårdsprodukter i varumärken som du älskar. Vi vet att tid är en bristvara för de flesta. Därför lägger vi mycket vikt på snabba och smidiga leveranser.  Vår tanke är att du som kund ska kunna välja fritt mellan de produkterna vi erbjuder och att du sedan ska få hem den så snabbt som möjligt när köpet är genomfört, eller när du behöver den. Du ska även kunna betala beställningen på det sättet du önskar och kunna få högsta möjliga service före och efter köpet.

Vinnare av årets e-handel 2018, 2019 och 2020!

Vi är fantastiskt stolta över att vunnit priset årets e-handel, i kategorin vitvaror hos prisjämförelsesajten Pricerunner. Ett pris som till största delen avgörs av betyg och röster från er kunder.
Vilka ligger bakom Hemmy?

Vi som driver Hemmy har erfarenhet från stora och framgångsrika e-handlare i Sverige som exempelvis Tretti.se (WhiteAway) , Cdon.com, Nelly.com och Rum21 så vi vet vad som är viktigt för våra kunder och samarbetspartners. Service och kunskap är något som vi brinner för och som vi verkligen vill dela med oss av till dig som kund när du väljer att kontakta oss, så att du verkligen får en produkt du är nöjd med. Du kan nå oss på telefon, mail och chat, för tips och råd innan och efter ditt köp.

Vi levererar över hela landet med transportörer som vi vet gör ditt liv lättare.  Vårt mål är att erbjuda dig så många tilläggstjänster som möjligt, till exempel, inbärning, installation, bortforsling av en gammal produkt, expressleverans och hemleverans för att det ska vara så smidigt och enkelt för dig som kund.

Vi vill göra det lite enklare att köpa produkter i Sverige helt enkelt.

Varmt välkommen!

Bolagsinformation

Vill du läsa mer information om bolagets VD, aktuella styrelse m.m. så kan du besöka allabolag.se

Hemmy AB

Org.nr: 559124-0170

Adress: Svarvarvägen 10, 142 50 Skogås

Tel: 010-330 20 12


Kontakta oss

Kundservice: support@hemmy.se

Press: press@hemmy.se

Teknik och samarbeten: partners@hemmy.se

Leverantörer: order@hemmy.se


Lediga tjänster

Kan du tänka dig att jobba på Hemmy? Läs mer här.