Betalning

Betala efter din egen smak!

Faktura - få produkten först och betala sen

Vi erbjuder både privatperson och företag att handla mot faktura. För att handla mot faktura behöver du ange ditt personnummer eller ditt organisationsnummer och förutsättningen är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige samt är över 18 år, eller att du som företagare är registrerad hos Bolagsverket. I samband med att du ansöker om att bli fakturakund så sker en kreditupplysning och en identitetskontroll. Informationen om denna upplysning kommer att aviseras till dig via post eller via SMS. Fakturabetalningen erbjuder vi genom vårt samarbete med Svea Ekonomi och vi överlåter över fakturorna till de. Fakturans betalningsvillkor är 15 dagar för privatperson och 30 dagar för företag. Vid försening av betalning tillkommer en påminnelseavgift enligt lag på 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Fakturaavgiften för privatpersoner är 39 kr och för företag 150 kr. Om du valt att betala mot faktura så kan du eventuellt bli kontaktad över telefon för att verifiera dina uppgifter. Detta är en extra säkerhetskontroll för att minska risken för bedrägerier.

Delbetalning - för större eller oväntade utgifter

Vi erbjuder även delbetalning av din beställning så att du på ett flexibelt och smidigt sätt själv kan välja din månadskostnad och inte vill lägga ut alla pengar på en gång. Delbetalning erbjuder vi tillsammans med Svea Ekonomi. Du kan när som helst under din delbetalningsplan välja att slutbetala den resterande skulden i en enda betalning. Du ansöker om delbetalning i samband med att du slutför din beställning i kassan på ett enkelt sätt. Där utförs även en kreditupplysning och en identitetskontroll. Informationen om denna upplysning kommer att aviseras till dig via post eller via SMS. Skulle man inte bli godkänd för delbetalning så får man svar direkt angående detta och du kan då välja ett annat betalsätt som passar. Uppläggningskostnaden för delbetalningen betalas på första avin och sen resterande aviavgifter betalas sedan på respektive månad. Alla frågor om delbetalningar hanteras direkt av Svea Ekonomi.
Om du valt att betala mot faktura så kan du bli kontaktad över telefon för att verifiera dina uppgifter. Detta är en extra säkerhetskontroll för att minska risken för bedrägerier.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 295 kr, aviavgift 29 kr: 12,80 %.
Delbetalningstid   Uppläggningsavgift        Avi avgift

3 mån räntefritt             95kr                            29kr
6 mån räntefritt            195kr                           29kr
12 mån räntefritt          295kr                           29kr
Återbetalningar

I de fall en återbetalning ska utföras så kommer överenskommit belopp att återbetalas till samma konto eller kort som det betalades ifrån. Återbetalningen kommer att ske några dagar efter att ärendet/returen är avslutad.

Kortbetalning - Snabbt och Enkelt

Du välja att betala med MasterCard eller Visa. Kortbetalningar är säkra och vi accepterar alla MasterCard- och Visa-anslutna kort som är utgivna i norden. Kortköpen sker direkt hos Svea Ekonomi och är krypterade enligt gällande standarder och regler angående detta. Ingen kortinformation hanteras eller sparas hos Hemmy.se. Själva dragningen av pengar sker direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen och slutför din beställning.


Bankbetalning - Betala med vilket bankkonto du vill

Vi stödjer alla stora banker om du vill betala direkt med din bank. Du loggar in med mobilt bankID och slutför transaktionen direkt i kassan. Transaktionen hanteras av Svea Ekonomi i samarbete med Trustly.  

Allmänna villkor från Svea Ekonomi

SEKKI

Kvitto på mailen

Efter ditt köp får du en orderbekräftelse direkt till din mail. Denna fungerar som kvitto för alla typer av garanti eller reklamationsärenden, samt för bokföring om du är företagare. 

Snabba återbetalningar och bra fakturavillkor

Vi tror på minimalt krångel för dig och för oss. Om du betalat via faktura eller delbetalning går fakturan ut när vi skeppar varan. Skulle det uppstå några problem är det bara att höra av sig till oss så justerar vi betalningen. Om du returnerar en vara och betalt i förskott, betalar vi tillbaka dina pengar så fort vi har fått tillbaka din produkt i retur. Vi vet att du inte vill ligga ute med pengar när du köpt en produkt hos oss. 

Pricerunner Köpgaranti

Som medlem i Pricerunner Plus omfattas du av köpgaranti på upp till 50,000 kr på Hemmy. Läs gärna mer på https://hemmy.se/pricerunner-kopgaranti. Medlemskapet är gratis.