AC & luftkonditionering

Vill du kyla ditt hem? Men en luftkylare kyler du luften genom avdunstning av vatten som finns i en tank. Den fungerar väl för de flesta behov, men under en rejäl värmebölja är det en ordentlig luftkonditionering som gäller. Den suger in luften och kyler med en värmeväxlare. Den överflödiga varmluften släpps ut utomhus genom ett fönster eller ventilationslucka.  ... Läs mer

Visa endast


Symphony - DiET i 8

Symphony - DiET i 8

Smidig luftkylareKyler rum upp till 23m2 Stor vattentank på 8L Endast 95watts energiförbrukning 3 hastigheter Iskammare Symphonys luftkylare svalkar luften med hjälp av vatten och är därför energisnål..

2 990 :- Exkl moms: 2 392 :-

Electrolux - EXP35U538CW

Electrolux - EXP35U538CW

Portabel luftkonditionering Electrolux - EXP35U538CWTimer - 24 h  Helt automatisk ställ in en önskad rumstemperatur Sleep-funktion perfekt för att ställa in en skön temeperatur i sovrummet Avfuktnings..

5 990 :- Exkl moms: 4 792 :-

Symphony - Silver i

Symphony - Silver i

Luftkylare med effektiv luftreningKyler rum upp till 23m2 Stor vattentank på 9L Endast 68watts energiförbrukning Fjärrkontroll Löstagbar vattentank Flerstegsfilter Symhpony Silver i har ett 6 stegsfil..

3 495 :- Exkl moms: 2 796 :-

Köpråd AC & luftkonditionering

Vill du kyla ditt hem? Men en luftkylare kyler du luften genom avdunstning av vatten som finns i en tank. Den fungerar väl för de flesta behov, men under en rejäl värmebölja är det en ordentlig luftkonditionering som gäller. Den suger in luften och kyler med en värmeväxlare. Den överflödiga varmluften släpps ut utomhus genom ett fönster eller ventilationslucka. 

En luftkonditionering skapar ett bättre inomhusklimat och renar dessutom upp inomhusluften genom att filtrera bort luftburna partiklar som kvalster, pollen och damm.

Energieffektivitet

En luftkonditionering som kräver mycket el kan göra nedkylningen onödigt dyr. Ifall du vill hålla kostnaderna så låga som möjligt ska du leta efter en modell med bra energiklass från A till A+++.

Design

En stor och klumpig luftkonditionering gör inte din interiör några tjänster. Det kan dock undvikas enkelt igenom att rikta in sig på en luftkonditionering som utrustats med vissa beskyddande egenskaper, hjul är till exempel en enkel men effektiv lösning för att slippa märken i parketten, de förenklar även förflyttning. Via ett fönsterkitt kan den varma luften ledas ut igenom närmaste fönster.

Funktioner

Det finns många olika finesser anläggningarna kan utrustas med som underlättar olika delar i användandet. En timerinställning är exempelvis fantastiskt för att på ett enkelt sätt kunna reglera tid och temperatur. En luftkonditionering med sleep-funktion möjliggör flexibelt användande på natten. Avfuktningsfunktion är en annan bra finess.

Ljudnivå

En klimatanläggning som låter för mycket blir naturligtvis snabbt ett störningsmoment. Om denna faktor känns i synnerhet viktig för dig ska du rikta in dig på en modell som ligger på en maxnivå ned mot 50 dB, ljudnivån är extra viktigt om du tänk använda klimatanläggningen i sovrummet, eller en allmän yta där du spenderar mycket tid.