För företag


Välkommen byggare, reklambyrå, skola och alla andra företag!

Vill du handla av oss som företag är det minst lika enkelt som det är för privatpersoner. Du kan få varorna levererade till ditt företag eller till en annan adress. Behöver du hjälp med installation eller bortforsling av en gammal produkt hjälper vi till med det också. 

Vi lämnar gärna en offert

Ska du köpa en lite större mängd lämnar vi gärna en offert på hela köpet och kan även hjälpa till med rådgivning och orderläggning på mail eller telefon. Våra experter är utbildade hos våra leverantörer och kan våra produkter utan och innan. 

Betalning på faktura eller direkt

Du kan enkelt välja att betala med faktura eller direkt via bank eller med kreditkort. Vid fakturaköp gör vi en snabb kreditkontroll på ditt organisationsnummer, innan vi släpper igenom ordern. På beställningar över 100,000 kr ber vi er att kontakta oss innan orderläggning.

Leverans om 1 månad eller 1 dag?

Ibland är det bråttom och ibland måste leveransen komma senare. Vår normala leveranstid för lagerförda varor är 2-5 arbetsdagar, men önskar du snabbare eller senare leverans löser vi det lätt. Varorna skickas från vårt lager i Skogås, strax söder om Stockholm. Är du i krokarna är du varmt välkommen att hämta dina varor själv hos oss också. Det är lätt att lasta med både tung och lätt lastbil eller personbil.  

Kontakta oss idag

Ring 010 - 330 20 12 vardagar mellan 9-16 eller maila oss på foretag [a] hemmy.se.