Myggfångare

Att vara villaägare är inte bara trevligt har du en villa med en trädgård är det bara en tidsfråga innan du får objudna gäster i form av myggor, råttor och sorkar m.m. Somliga skadedjur är enbart besvärliga medan andra är rent skadliga och måste bekämpas. Vi har produkter för enkel bekämpning, exempelvis Thermacells produkter som effektivt utsöndrar ett luktfritt medel som myggen håller sig flera meter ifrån. ... Läs mer


Tristar - IV-3701
Tristar - IV-3720
Tristar - IV-3704
Tristar - IV-2620

Köpråd Myggfångare

Att vara villaägare är inte bara trevligt har du en villa med en trädgård är det bara en tidsfråga innan du får objudna gäster i form av myggor, råttor och sorkar m.m. Somliga skadedjur är enbart besvärliga medan andra är rent skadliga och måste bekämpas. Vi har produkter för enkel bekämpning, exempelvis Thermacells produkter som effektivt utsöndrar ett luktfritt medel som myggen håller sig flera meter ifrån.

Vilka är skadedjuren?

Knott, myggor och flugor är knappast skadliga men kan vara störande. Knott och myggor kan förvandla en trivsam kväll i trädgården till en ren mardröm och flugor inne i huset kan driva en till vansinne. 

Sniglar, myror, sorkar, mullvadar, möss och getingar är absolut inget du vill ha på din tomt eller i ditt hus. Sniglar, sorkar och mullvadar kan fullständigt fördärva din trädgård medan myror kan kalasa på husets stomme. Getingar som bygger bo under takpannor eller klädselbrädor är heller inte önskvärt, främst på grund av risken att bli stucken. Det finns dock enkla  samt miljövänliga  lösningar på samtliga dessa bekymmer.

Vad behöver du för att bli av med skadedjuren?

Skadedjur har traditionellt sett bekämpats med gift. Att använda gift inne i bostaden är något vilket bör undvikas och det finns andra metoder som är avsevärt skonsammare mot miljön och andra levande varelser. Maskiner vilket lockar till sig och tar livet av insekter elektroniskt är ett bra alternativ.

Katter, möss och sorkar i trädgården går att bli av med, med hjälp av doftmedel eller apparater som förvirrar djurets luktsinne eller hörsel  utan att skada det.

Har du myror i ditt hem är det bäst att använda gift. Välj då naturliga gifter som är väldigt svaga och inte skadliga för människor eller sällskapsdjur.