Grundig - GWN21210X

    A+
  • Relaterade kategorier: Kök, Kyl/frys side-by-sides
  • Modell: GWN21210X
  • Lagerstatus: Beställningsvara. Beräknad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Tilläggstjänster

Inbärning av produkt (1 999 :-)
Inbärning och bortforsling av din gamla produkt (3 199 :-)
Inbärning och installation (medför längre levtid) (3 499 :-)
Inbärning- installation och bortforsling av gammal produkt (medför längre levtid) (3 899 :-)

Grundig - GWN21210X

  • Vinkylare
  • Full Fresh+
  • Vitamin Care Zone

Vitamin Care Zone När du förvarar färska grönsaker i den särskilda VitaminCare-zonen i Grundigs sida-vid-sida-kylskåp är det nästan som att returnera dem till åkern. Det beror på att den inbyggda tekniken med blå belysning skapar naturliga ljusförhållanden så att mängden vitamin C i röda grönsaker och frukt särskilt bevaras. Dessutom stiger den totala vitaminhalten i din nyttiga mat, så att den håller sig färsk och bevarar nyttoämnena. Du kan se VitaminCare-zonen som en tidsmaskin som helt enkelt bevarar matens färskhet och utseende. Det ger mindre avfall och du måste inte handla lika ofta – och du sparar förstås pengar.

Duo-Cooling No Frost Technology Tack vare de två separata kylsystemen för varje kyl- och frysfack har de separat antifrostteknik med Duo-Cooling som ger ökad fuktnivå, vilket skyddar maten från uttorkning och håller den färsk längre. Duo Cooling bidrar till avlägsna lukter och hålla kylen fräsch och hygienisk. Antifrostfunktionen förebygger dessutom isbildning i frysen – du behöver aldrig frosta av den igen. Bortsett från det arbete du slipper ger Grundigs antifrostteknik med Duo-Cooling också lägre energikostnader.

Anti-Odour Filter Ett särskilt kolfilter avlägsnar bakterier och säkerställer kontinuerligt mycket god hygien, skydd mot bakteriebildning och minskad lukt i kylen.

IonFresh Grundigs kylskåp med IonFresh-teknik är skonsamma mot maten och din näsa. För att förhindra otrevlig lukt och bakterier tar Grundig hjälp av joner. IonFresh-tekniken producerar negativa joner – som kan ses som ”luftens vitaminer”. Eftersom de är helt naturliga finns de i höga halter exempelvis nära vattenfall eller skogar. Och nu finns de även i ditt kylskåp! Där förenar de sig med bakterie- och luktmolekyler och kanaliseras sedan bort från kylskåpet genom avfrostningen. Det innebär att luften i kylskåpet förblir ren – och dina livsmedel håller sig färska längre.

LED Illumination Vit LED-belysning ger effektivt ljus i kylen och gör ditt kylskåp till en optimal plats för att förvara dina livsmedel.

SUPERFRESH Genom att hålla temperaturen strax över fryspunkten hålls fuktigheten på en optimal nivå. Kött, fisk och mejeriprodukter behåller all sin smak, det färska utseendet och näringsämnena längre.

FullFresh+ 0°C FullFresh+0°-tekniken från Grundig skapar de perfekta förutsättningarna för att förvara allt från kött till fisk eller dina favoriter från mejerihyllan. På så sätt håller de sig färska och fräscha upp till tre gånger så länge samtidigt som näringsämnena i maten bevaras. Hur? Kall luft cirkulerar runt lådan så att den bevarar den optimala temperaturen 0 °C och den rätta fuktnivån Nästan helt utan temperaturförändringar. Dessutom minskar lådans särskilda design kondensen och förbättrar luftflödet. Sammantaget förhindrar det att färskvarorna torkar ut. Till och med utan förpackning. På så sätt kan du enkelt njuta av dagens fångst eller veckans ost.

NÄR DEN SENASTE TEKNOLOGIN MÖTER ENASTÅENDE DESIGN – OCH PERFEKT KYLT VIN. När fantastisk kvalitet möter enastående design blir resultatet ett vackert kylskåp späckat med teknologisk innovation för att skydda och bevara alla typer av livsmedel. Bakom en av de fyra dörrarna döljs en vinkylare som är lika praktisk som elegant. Här kan du förvara upp till 28 flaskor och alla med varierande temperatur – mellan +5 °C och +20 °C. På trähyllor bakom en frostad glasdörr med UV-filter, samt filter mot dålig lukt, visas vinerna hela tiden upp på ett snyggt sätt.

Tillbehör

Allmän information

Märke: Grundig
Modell: GWN21210X
Färg: Inox
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Side-by-sides
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej

Information om sidebyside

**** märkning frys: Ja
Display på dörr (ja/nej): Ja
Ismaskin (ja/nej): Nej
Självavfrostande frys (ja/nej): Ja
Självavfrostande kyl (ja/nej): Ja
Ljuskälla kyl: LED
Ljuskälla frys: LED

Energimärkning

Energiklass: A+

Teknisk data

Netto kapacitet frys (l): 73
Årlig energiförbrukning (kWh/år): 399
Ljudnivå (dBA): 43
Kapacitet kyl (l): 376
Vikt (kg): 145
Höjd (cm): 182
Bredd (cm): 90.8
Djup (cm): 75.8
Grundig - GWN21210X
Samsung - RF24HSESCSR/EE Kyl och frys side by side

Samsung - RF24HSESCSR/EE Kyl och frys side by side

Franska dörrar på kyl/frys från SamsungSofistikerad design med stora utrymmen Iskallt kolsyrat vatten direkt från dörren Optimerad kyla för bättre förvaring Utdragbar låda med egen temperaturzon Sofis..

27 990 :-20 490 :-

I lager
SMEG - FQ55FX2PE

SMEG - FQ55FX2PE

SideBySide-skåp från SMEGDisplay med touchkontroll No frost Semesterfunktion Smegs ingående undersökningar i fråga om stiltrender har resulterat i sidebyside som tilltalar alla. Denna typ av skåp kal..

18 895 :-

Beställningsvara
Samsung - RFG23UERS1/XEE

Samsung - RFG23UERS1/XEE

French Door från SamsungLjusstark LED-belysning Vatten- och ismaskin Multi Flow Twin Cooling System Mer utrymme för ökade möjligheter. Samsungs kylskåp med franska dörrar ger dig gott om plats och oö..

17 281 :-16 990 :-

Beställningsvara
LG - GSL760SWXV

LG - GSL760SWXV

Side-by-Side med stor kapacitetStor kapacitet på 601 liter Moist Balance Crisper Spara energi med Inverter Linear Compressor LG:s unika Inverter Linear Compressor ger mindre friktion, vilket resultera..

10 733 :-

Beställningsvara

Mer från Grundig