Utrustning storkök

I vårt sortiment av vitvaror till restaurangkök, storkök, lunchrum och andra offentliga miljöer hittar du professionella vitvaror med hög kvalitet från Asko, Whirlpool och Cylinda. ... Läs mer


Cylinda - PD 6147K VIT
  • Antal program (st): 6
22 777:-
I lager
Asko - DWCBI331.S
  • Antal program (st): 9
28 834:-
Whirlpool - EDM 53 DU
  • Antal program (st): 1
19 295:-
I lager
Asko - DWCBI231.S/1
  • Antal program (st): 9
25 887:-
Asko - DWCBI231.W/1
  • Antal program (st): 9
23 788:-
Asko - DWCBI331.W
  • Antal program (st): 9
27 613:-
Whirlpool - EDM 5 DU
  • Antal program (st): 1
25 895:-
Asko - DWC5926W
  • Antal program (st): 16
43 078:-
Asko - DWCFS5936.S
  • Antal program (st): 12
54 599:-
Whirlpool professionell - AFO EM4
  • Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
  • Antal faser (st): 1
  • Spänning (V): 230
7 455:-
I lager
Asko - DWCBI242MXXL.S/1
  • Antal program (st): 9
26 392:-
Whirlpool Professionell - AFO ED5SO
  • Ångfunktion (Ja/Nej): Ja
  • Antal faser (st): 3
  • Spänning (V): 400
30 195:-
Cylinda - DM8390PRO
  • Antal program (st): 10
15 455:-
Whirlpool - ADN 203/1S
Cylinda - PD 651B RF
  • Antal program (st): 6
49 295:-
Cylinda - DM8390PRORF
11%
  • Antal program (st): 10
16 855:-
18 896:-
Whirlpool - ACO D103
  • Omhägningsbar (Ja/Nej): Nej
35 995:-
Whirlpool - ACO D205
  • Omhägningsbar (Ja/Nej): Ja
46 495:-
Whirlpool - ACO D210
  • Omhägningsbar (Ja/Nej): Ja
72 095:-
Whirlpool - ADN 108
    11 795:-
    I lager
    Whirlpool - ADN 140 W
    18%
      5 977:-
      7 264:-
      I lager
      Whirlpool - ADN 201-1S
      30%
        8 995:-
        12 776:-
        I lager

        Köpråd Utrustning storkök

        I vårt sortiment av vitvaror till restaurangkök, storkök, lunchrum och andra offentliga miljöer hittar du professionella vitvaror med hög kvalitet från Asko, Whirlpool och Cylinda.

        Vi erbjuder personlig service och professionell rådgivning för att kunna ge bästa möjliga support till våra kunder och hitta de bästa lösningarna för just er verksamhet. 

        Tveka inte att kontakta oss, oavsett om du har produktfrågor, vill göra en snabb beställning eller önskar rådgivning inför ett större projekt. 

        [email protected]

        Hemmy – Din pålitliga partner för alla vitvarulösningar

        Köpråd

        Att köpa storköksutrustning är en betydande investering som kräver noggrann planering och övervägande. 

        Här är en köpguide för att hjälpa dig genom processen:

        Identifiera dina behov

        Typ av verksamhet: Restauranger, caféer, bagerier och cateringfirmor har olika krav. Gör en lista över den utrustning du behöver baserat på din meny och volym.

        Kapacitet: Hur många gäster eller portioner planerar du att hantera dagligen? Detta påverkar storleken och antalet maskiner du behöver.

        Planera kökets layout

        Tillgängligt utrymme: Mät kökets yta noggrant och planera var varje utrustning ska placeras. Se till att det finns tillräckligt med arbetsutrymme och att arbetsflödet blir effektivt.

        Anslutningar: Kontrollera tillgången till eluttag, vattenanslutningar och avlopp, samt ventilation.

        Välj rätt utrustning

        Kyl- och frysutrustning: Behöver du kylrum, frysskåp eller mindre enheter som kylbänkar.

        Matlagningsutrustning: Välj mellan ugnar, spisar, stekbord, fritöser etc. Se till att utrustningen passar dina behov och att den är energieffektiv.

        Diskutrustning: Diskmaskiner för storkök finns i olika storlekar och kapaciteter. Välj en som kan hantera din dagliga diskvolym effektivt.

        Förvaringslösningar: Hyllor, skåp och vagnar är viktiga för att hålla köket organiserat.

        Kvalitet och hållbarhet

        Material: Rostfritt stål är vanligt i storköksutrustning på grund av dess hållbarhet och lättskötthet.

        Märken och leverantörer: Satsa på etablerade märken och leverantörer som erbjuder garantier och service.

        Energi- och miljöaspekter

        Energieffektivitet: Utrustning med låg energiförbrukning kan minska dina driftkostnader avsevärt.

        Budget och finansiering

        Kostnad: Ställ upp en realistisk budget och överväg både inköps- och driftkostnader.

        Säkerhet och hygien

        Hygienstandarder: Utrustningen måste uppfylla de lagstadgade kraven för livsmedelshygien.

        Säkerhetsfunktioner: Kontrollera att utrustningen har nödvändiga säkerhetsfunktioner för att minimera risken för olyckor.

        Framtidssäkring

        Flexibilitet: Välj utrustning som kan anpassas eller uppgraderas om verksamheten växer eller förändras.

        Teknologiska framsteg: Håll utkik efter utrustning med smarta funktioner som kan effektivisera arbetet ytterligare.