Foodsaver - FFS014X

  • Foodsaver - FFS014X
Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället.

Populära alternativ i denna kategori

OBH Nordica - Food Sealer Slim

OBH Nordica - Food Sealer Slim

OBH Nordica - Food Sealer SlimKompakt design för praktisk förvaring Lättviktig (800 g) Automatisk vakuumstängning 100 watt Food Sealer Slim Med en matförseglare håller sig maten färsk upp till 5 gån..

569 :-

I lager
OBH Nordica - Food Sealer Supreme

OBH Nordica - Food Sealer Supreme

OBH Nordica - Food Sealer SupremePraktisk förvaring för påsrullen Automatisk marineringsfunktion Passar för vacuumpackning av torra och flytande matvaror Påsarna kan användas i mikrovågsugn samt i sju..

1 995 :-

Beställningsvara
OBH Nordica - Food Sealer Pro

OBH Nordica - Food Sealer Pro

OBH Nordica - Food Sealer ProFör kontinuerlig användning Dubbel försegling för extra hållbarhet Passar för vacuumpackning av torra och flytande matvaror Påsarna kan användas i mikrovågsugn samt i..

2 995 :-

Beställningsvara
OBH Nordica - Food Sealer Chef

OBH Nordica - Food Sealer Chef

OBH Nordica - Food Sealer ChefPassar vakuumpackning av både torra och fuktiga matvaror. Gentle och Pulse inställning för ömtåliga matvaror. Påsarna kan användas i mikrovågsugn och sjudande vatten..

1 195 :-

Beställningsvara

Foodsaver - FFS014X

  • Håll livsmedel fräscha upp till fem gånger så länge med det här vakuumförslutningssystemet.
  • Slank, platsbesparande design med vertikal förvaring lämplig för kök i alla storlekar.
  • Borttagbar droppbricka som tål maskindisk.
  • Förloppslampor
  • Lås- och spärrmekanism som garanterar enkel användning.

Vakuumförslutningssystemet FoodSaver® FFS014X håller maten färsk upp till fem gånger längre Med den automatiska vakuum- och förslutningsfunktionen kan du vakuumförsluta mat i kompatibla påsar och behållare och den enkla lås- och spärrmekanismen är mycket användarvänligt utformad. Den medföljande handhållna förslutaren är perfekt att använda för korttidsförvaring med FoodSaver®-zippåsar och Fresh-behållare. Tack vare den eleganta och kompakta designen är vakuumförslutningssystemet FoodSaver® FFS014X lämpligt för alla kök.

Maten håller sig färsk och god längre om du använder FoodSaver®-systemet som avlägsnar luft och kapslar in smaken så att du tryggt kan servera maten till dem du tycker om Vakuumförslutningssystemet från FoodSaver® bevarar fräschören och näringen i maten, minskar avfallsmängden och hjälper dig att sänka din matbudget för veckan. Genom att använda tätast möjliga förslutningstekniker för att hindra luft och fukt från att komma in till din mat förhindrar FoodSaver®-systemet frysbränna, samtidigt som du låser in näringsämnen, smak och fräschör upp till fem gånger längre än med traditionella förvaringsmetoder.

Mat är tänkt att lagas, delas, avnjutas och delas igen och FoodSaver®-systemet ser till att maten håller sig lika välsmakande och smakrik som när du förslöt den Vakuumförslutning bevarar alla näringsmässiga egenskaper hos maten, så när du är klar att äta har varken kvalitet eller smak försämrats.

FoodSaver® FFS014X är ett komplett system för allt du behöver inom livsmedelsförvaring. Med FoodSaver®-påsar och -rullar förvarar du maten länge i frysen eller skafferiet  För kort till medellång förvaring i skafferi eller kylskåp finns utöver påsar och rullar även Fresh-behållare, zippåsar och burkar. Med Fresh-behållare, zippåsar och lunchlådor håller du maten fräsch på resan och redo att ta med till arbete, skola eller utflykter.

Vakuumförslutningssystemet FoodSaver® FFS014X innefattar vertikal förvaring Det är en elegant, utrymmessparande enhet som passar i kök av alla storlekar. Vakuumförslutningssystemet FoodSaver® FFS014X är enkelt att använda eftersom att det bara kräver ett moment för vakuum och förslutning. Det är bara att mata in påsen med mat i droppbrickan inuti FoodSaver®-enheten och stänga med hjälp av den enkla lås- och spärrmekanismen. Tryck på knappen så avlägsnas luften ur påsen automatiskt. Förloppslamporna informerar dig när ett vakuum har skapats. Maskinen värmeförsluter sedan påsen automatiskt och kapslar in fräschören. Droppbrickan som kan diskas i maskin samlar in eventuell överskottsvätska när du vakuumförsluter maten.

FoodSaver®-påsar och rullar är endast säkra att frysa, sjuda eller avfrosta i mikrovågsugn De är tillverkade av starkt material i 5 lager med speciella kanaler som utformats för att helt avlägsna luft, vilket innebär att ingen luft stängs in i fickor runt maten och kan orsaka frysbränna som kan bidra till att minska livsmedlens fräschör. Alla FoodSaver®-påsar och -rullar är fria från BPA, så de är säkra för hela familjen. Vakuumförslutningssystemet FoodSaver® FFS014X levereras med 10 små/stora påsar.

Vakuumförslutningssystemet för livsmedel från FoodSaver® kombinerar också 2-i-1-funktionen som är unik för varumärket FoodSaver® Den kombinerar ett kraftfullt vakuumförslutningssystem för vakuumförslutning av påsar som ska förvaras länge i frysen med en handhållen förslutare som vakuumförsluter zippåsar och behållare som håller kyl- och skafferivaror fräscha och goda.

FoodSaver® är det ursprungliga vakuumförslutningssystemet för konsumenter Som global marknadsledare har FoodSaver® sålt över 20 miljoner enheter hittills. FoodSaver®-varumärket fortsätter att vara innovativt i sitt strävan att hålla maten fräsch längre. 

Allmän information

Märke: Foodsaver
Modell: FFS014X
Färg: Vit
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Vakuumpackare
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej

Information om vakumpackare

Automarinering (ja/nej) nej
Display (ja/nej) Nej
Fuktig och torr mat (ja/nej) Ja

Teknisk data

Sugkapacitet (l/min) 4,05
Effekt (w): 140

Mer från Foodsaver