Såg
Bosch Professional - STYRSKENA FSN 1600

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Proshop
FSN 1600 1065:-
ComputerSalg
Bosch FSN 1600 1188:-
CDON
Bosch FSN 1600 1188:-
NetOnNet
Bosch Professional Styrskena (FSN1600) 1190:-


Bosch Professional - STYRSKENA FSN 1600

  • 1 600 mm styrskena för exakt kapning
  • Styrskena på 1 600 mm för exakt styrning och hantverk i hög kvalitet, med perfekt kompatibilitet
  • FSN VEL förlängning (tillval) för snabb och säker anslutning och högsta stabilitet mellan styrskenor
  • Halkfria gummiremsor och splitterskydd ger fullständig kontroll

FSN 1600 Professional styrskena med en längd på 1 600 mm levererar en unik teknik som möjliggör exakta kapningar. Styrskenan är konstruerad med hantverk i hög kvalitet och är perfekt kompatibel med alla relaterade elverktyg, med precis styrning. FSN VEL förlängning (tillval) kan användas för snabb och säker anslutning mellan två styrskenor, med perfekt stabilitet. Fullständig kontroll under användning tack vare utbytbara, halkfria gummiremsor och splitterskydd, vilket resulterar i snygga kanter. Denna styrskena är avsedd för användning tillsammans med sänksågar och cirkelsågar för perfekt resultat. Den är kompatibel med alla Bosch Professional GKS cirkelsågar av G-modell, alla GKT Professional sänksågar, liksom vissa GST Professional sticksågar och GOF Professional fräsar med en adapter. En extra T-kåpa i plast medföljer FSN 1600 Professional styrskena.

Proffsverktyg för tuffa tag. Bosch Professional tillverkar elverktyg för hantverks- och industriproffs som bygger på bästa tekniken, ger suverän effekt och håller hög kvalitet som gör arbetet effektivare. Bosch Professional tar fram innovativa, kvalitetselverktyg som ger dig proffsresultat oavsett hantverksinriktning. maskinerna är tillförlitliga, kraftiga och robusta, klarar tuffa tag och gör ditt arbete lite lättare.


 

Produktblad:

Varumärke: Bosch Professional
Modellbeteckning: STYRSKENA FSN 1600

Allmän information

Färg: Blå
Produktgrupp: Tillbehör till sågar

Recensioner

Mer från Bosch Professional