SoehnleSoehnle startade 1868 i Tyskland av Wilhelm Soehnle, och dess första produkt var en köksvåg. 1984 blev Soehnle världens störste producent av vågar och är i dag marknadsledande på ett stort antal marknader runtom i Europa. Soehnle är känt för att vara original varumärket för vågar. Dessutom producerar Soehnle även wellness produkter såsom värmedynor, värmefiltar, aroma terapi produkter mm.Soehnle förknippas med:


Hög kvalitet

När du köper en Soehnle produkt garanteras en hög kvalitet och att produkten kommer fungera i många år. Det är därför det också ges 3-5 års garanti på alla Soehnles produkter. Soehnle har sin egen avdelning för design- och produktutveckling samt säkerhetskontroll. Alla elektriska produkterna är GS-certifierat, vilket är en garanti för en säker produkt och hög kvalitet.


Hög funktionalitet

Soehnles produkter har utvecklats utifrån att de ska vara både funktionella och användbara. T ex levereras de flesta värmedynorna, värmefiltarna mm med 3 meter lång sladd, så man inte ska behöva sitta bredvid eluttaget för att använda produkterna.


Fokus på innovation

Soehnle lanserar varje år ett stort antal innovativa nyheter och är bland de mest nyskapande och banbrytande varumärkena inom segmentet vågar, som en följd av den egna produktutvecklingen. Under 2013 lanserade Soenhle bland annat den första solcellspersonvågen med kroppsanalys – det kan ingen annan erbjuda. Dessutom har Soehnle också utvecklat världens tunnaste köksvåg.


Ett brett sortiment

Soehnle har produkten för varje behov. Skall du använda en personvåg med kroppsanalys eller en köksvåg och också kan väga varje enhet, så har Soehnle produkten för dig.
Alla produkter från Soehnle

Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)