Scandy Garden


Visa endast


Alla produkter från Scandy Garden

Scandy Garden - Klotgrill Loke

599 :-

Smidig klotgrill från Scandy GardenSvart emaljerad klotgrill Ventilation i lock och botten Har stora hjul som gör den enkel att flytta Grillyta på 47 cm Unna dig en riktig klotgrill att laga sommarens..

Klotgrill Loke
 
Scandy Garden - Klotgrill Oden

989 :-

Smidig klotgrill från Scandy GardenSvart emaljerad klotgrill Ventilation i lock och botten Har stora hjul som gör den enkel att flytta Grillyta på 57 cm Praktisk askuppsamlare Klotgrill ODEN är en sto..

Klotgrill Oden
 
Scandy Garden - Picnic Grill 37cm

275 :-

Smidig picnicgrill från Scandy GardenEnkel och praktisk att ta med sig: Grill i stål perfekt för stranden eller campingenGrillyta på 37 cm En läcker portabel picnic-grill i stål för stranden eller cam..

Picnic Grill 37cm
I lager
Scandy Garden - Grillset I 3 Delar Rostfritt

269 :-

Scandy Garden - Grillset I 3 Delar RostfrittGrillset bestående av grillgaffel, grilltång och grillspade Varje grillredskap har en ögla som gör de lätta att hänga upp Passar både utomhusbruk och inomhu..

Grillset I 3 Delar Rostfritt
 
Scandy Garden - Tor Grilltunna

1 295 :-

Grilltunna från Scandy Garden med lockReglerbart kolgaller för bättre värmeåtergivning  Hjul för enkel förflyttning  Termometer i locket  Grillyta 50x44 cm Tor är en grilltunna med stor grillyta, per..

Tor Grilltunna
 
Scandy Garden - Valhall Kolgrill

1 725 :-

SLUT FÖR SÄSONGENStor stabil kolgrill från Scandy Garden Höj och sänkbar grillyta  Praktiskt och enkel asktömning  Hjul för enkel förflyttning  Termometer i locket  Grillyta 5..

Valhall Kolgrill
 
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)