LifeAir


Vad är ren luft?
90% av alla partiklar är mindre än 0,1 mikron (PM0,1). Virus, avgaser, rök, mögel är alla partiklar som är under 0,1 micron. Dessa partiklar är så små att de lätt kan andas in och gå ner i lungorna och vidare ut i blodomloppet där de orsakar allvarliga sjukdomar och hälsoproblem på både lång och kort sikt. Kanske är du inte medveten om att tillverkare av de flesta typiska luftrenare som bygger på HEPA filter hävdar att de renar luften från partiklar ner till 0,3 mikron eller i bästa fall ner till 0,1 mikron och mycket lite därunder. Det betyder
att de i princip endast renar 10% av luften.Oskadliggör 97% av virus.
LifeAir IonFlow luftrenare är ditt bästa skydd mot influensa, förkylning och andra infektionerorsakade av luftburna virus och bakterier. En sju år lång forskningsstudie på Karolinska Institutet bevisar att IonFlow oskadliggör 97% av virus redan i luften och minskar effektivt spridningen av infektioner. Läs mer här.


IonFlow Teknologin - ren luft på riktigt

IonFlow erbjuder morgondagens luftrening redan idag. På ett helt unikt och innovativt sätt renar den luften från främst de minsta partiklarna som också är de som är farligast för vår hälsa.


Varför nöja sig med att rena 10% av partiklarna i luften?
De flesta typiska filterbaserade luftrenare kan rena luften från partiklar ner till 0,3 mikron eller i bästa fall ner till 0,1 och bara en bråkdel av partiklarna därunder, men 90% av alla partiklar i luften är mindre än så. LifeAir IonFlow luftrenare genererar en enorm mängd negativa joner för att effektivt rena luften från skadliga partiklar så små som 0,007 mikron.
5 främsta fördelarna med IonFlow luftrenare.

Ultrafin partikelreduktion
LifeAir IonFlow luftrenare renar effektivt luften från de minsta och mest hälsovådliga partiklarna i luften såsom virus, bakterier, avgaser, damm, pollen, rök, allergener, m.fl.

Motverkar virus
LifeAir IonFlow är vetenskapligt bevisad att oskadliggöra virus redan i luften samt effektivt förhindra spridning av virus. Den kan således anses som den bästa luftrenaren för människor med astma, KOL, gravida, spädbarn, gamla och sjuka som anses mest känsliga för infektioner.

Tyst
Med en ljudnivå på endast 21 dB(A), jämfört med 35-80 dB(A) för typiska filterbaserade HEPA luftrenare, så hörs IonFlow luftrenare inte alls.

Filterfri
Inga dyra filter att byta ut istället en partikelkollektor som du enkelt tvättar ren i vatten, vilket är bra för både plånboken och miljön.

Ozonfri
LifeAir IonFlow helt unika och innovativa teknologi genererar en mycket hög koncentration av negativa joner utan att producera ozon som en biprodukt.


Alla produkter från LifeAir

Det finns inga tillverkare att visa.