Tillbehör pizzaugn
Alfa Forni - S

  • Alfa Forni - S
  • 2 095:-

Lagerstatus: I lager hos vår leverantör
14 dagar öppet köp från leverans
100% klimatkompenserad frakt

Skyddskåpa till Alfa Forni Pizzaugn S

Upplev Ultimat Skydd: Med skyddskåpan till Alfa Forni One FXONE-GRAM och FXONE-LRAM kan du säkerställa att din pizzaugn förblir i toppskick. Denna högkvalitativa skyddskåpa är designad för att skydda både ugnen och dess botten, vilket ger ett fullständigt skydd mot väder och vind.

Varaktig Kvalitet: Tillverkad av robusta material, garanterar detta skydd länge hållbarhet och resistens mot slitage. Det är det perfekta tillbehöret för att förlänga livslängden på din Alfa Forni pizzaugn, samtidigt som det håller den ren och fungerande på sitt bästa.

Enkel Användning: Skyddskåpan är lätt att sätta på och ta av, vilket gör det bekvämt att använda den regelbundet. Oavsett om du använder ugnen ofta eller säsongsmässigt, ger denna kåpa ett enkelt sätt att skydda din investering.

Ett Oumbärligt Tillägg: För alla som älskar att använda sin Alfa Forni pizzaugn, är detta skydd ett oumbärligt tillägg. Håll din ugn skyddad och i optimalt skick, så att du kan fortsätta njuta av perfekta pizzor år efter år.


 

Produktblad:

Varumärke: Alfa Forni
Modellbeteckning: ACTEL-TOPSBAS

Allmän information

Produktgrupp: Tillbehör Utomhusprodukter

Recensioner

Mer från Alfa Forni