Pizzaster / stekplatta
Vaello - Wok/Stekjärn polerat 40cm

  • Vaello - Wok/Stekjärn polerat 40cm
    KOLLA
    PRISET
  • 499:-
  • 475:- -5%
    Rabatten jämförs med lägsta pris senaste 30 dagar.

Lagerstatus: Beställningsvara, beräknas skickas inom 2-5 arbetsdagar
14 dagar öppet köp från leverans
100% klimatkompenserad frakt

Vaello Wok/Stekjärn polerat 40cm

  • Wokpanna/wokjärn
  • Ger fyra till sex portioner
  • Kan användas på följande värmekällor: grill, spis (ej induktion) eller gasbrännare
  • Kombineras med fördel med: Ringbrännare 40 cm
  • Första användning: Häll i vatten till ungefär hälften och låt koka på låg värme i 10-15 minuter, du kan också hälla i lite vinäger. Häll ut vattnet. Diska för hand med såpa. Torka väl. För att förebygga mot rost, applicera ett tunt lager olja.

Ställ wokpannan på grillen och woka loss! Med detta wokjärn i polerat stål får du snabbt fram en supergod middag! Perfekt för tillagning av grönsaker, paella, asiatiska rätter och mer. Utforska spännande matlagning på grillen med vår wokpanna! Tillverkad av polerat stål ger den snabb och jämn värmespridning för att skapa läckra wokrätter, paellor och soppor. Med en imponerande bredd på 40 cm passar denna wokpanna perfekt för stora familjemiddagar, och dess stabila botten gör den idealisk för grillen!

Polerat Stål för Snabb Värmespridning: Wokpannan är tillverkad av polerat stål, vilket ger överlägsen och snabb värmespridning jämfört med gjutjärnspannor. Perfekt för att snabbt fräsa och blanda olika ingredienser.

Mångsidig Matlagning: Inte bara för wokrätter - denna panna är idealisk för att laga olika paellor, soppor och andra läckra måltider direkt på grillen.

Familjevänlig Bredd: Med en imponerande bredd på 40 cm rymmer wokpannan generösa portioner, vilket gör den perfekt för att laga mat till hela familjen eller för middagar med vänner.

Stabil Botten för Grillbruk: Den platta bottenstrukturen säkerställer stabilitet på grillgallret, vilket gör matlagningen säker och enkel även när du lagar stora portioner.


 

Produktblad:

Varumärke: Vaello
Modellbeteckning: 806540
Garanti (år): 2

Allmän information

Material: Stål
Färg: Rostfri
Produktgrupp: Tillbehör grill

Teknisk data

Vikt (kg): 2

Recensioner

Mer från Vaello