Tillbehör grill
Broil King - Premium

  • 1 595:-

Lagerstatus: Beställningsvara, beräknas skickas inom 2-5 arbetsdagar
14 dagar öppet köp från leverans
100% klimatkompenserad frakt

Broil King Premium Grillöverdrag för Regal och Imperial Modeller

Anpassat för din grill: Broil King Premium Grillöverdrag 68491 är speciellt designat för att passa modellerna Regal 420, 440, 490 samt Imperial 490. Med detta överdrag kan du ge din grill det bästa skyddet som den förtjänar.

Skydd mot elementen: Vårt premiumöverdrag erbjuder ett tillförlitligt skydd mot regn, vind och smuts. Det är tillverkat av hållbar och vattenavvisande PVC, kombinerat med ett vävt polyesterfoder som ger en robust skyddsbarriär. För att säkerställa optimal ventilation och minska risken för fuktansamling är överdraget även utrustat med integrerade lufthål.

Funktionell design: Grillöverdraget är noggrant tillverkat med blå, extraförstärkta, svängda basebollsömmar som inte bara förstärker hållbarheten utan också ger det en elegant touch. De smidiga kardborrelåsen garanterar en åtsittande passform, vilket gör att överdraget hålls säkert på plats även vid blåsiga förhållanden.

Enkel hantering: Tack vare det kraftiga gummihandtaget är detta grillöverdrag mycket enkelt att applicera och ta av. Detta användarvänliga tillägg gör det möjligt att snabbt täcka din grill när väderförhållandena förändras.

Investera i ett Broil King Premium Grillöverdrag och ge din grill ett långvarigt och stilfullt skydd.


 

Produktblad:

Varumärke: Broil King
Modellbeteckning: 68491

Allmän information

Färg: svart
Produktgrupp: Tillbehör Grillar

Recensioner

Broil King - Premium
Broil King - Premium
Broil King - Premium
Broil King - Premium
Broil King - Premium

Mer från Broil King