Crock-Pot
CrockPot Slowcooker lanserades först i USA 1971. Sedan 2011 finns grytorna tillgängliga i Sverige där fler och fler upptäcker deras unika egenskaper. Här presenteras alla modeller som gör matlagningen enkel, god och minimalt tidskrävande. 2016 kom generation 2.0 av CrockPot - vi kallar det för ”One Pot Cooking” eftersom det samlar all matlagning i samma gryta.

Långkok - Lagar maten åt dig!
Crock-Pot Slowcooker är grytan som sköter matlagningen åt dig. Fyll grytan med goda ingredienser och ställ in önskad koktid så ordnar Crock-Pot resten. Du behöver inte heller oroa dig över att lämna grytan obevakad. Kommer du hem sent är det inte heller något bekymmer; när koktiden är över hålls maten varm i väntan på att du ska komma hem.

Mer än bara grytor
Men det slutar inte där för slowcooking är inte bara grytor. Lasagne, lammlägg, soppor – ja, till och med bröd och desserter går att komponera i den magiska grytan. Sokrates sa att vissa äter för att leva, medan andra lever för att äta. Med Crock-Pot Slowcooker behöver du aldrig kompromissa med halvfabrikat eller tråkig hämtmat för att spara tid. Du väljer själv vad du stoppar i grytan och du slipper ponny i lasagnen.Alla produkter från Crock-Pot

Det finns inga tillverkare att visa.