SMEG ESTETISKA LINJER

NUTID. DESIGN, KVALITÉ OCH FUNKTIONALITET

Smeg är ett företag som har som mål att skapa unika och personliga hem för sina kunder. De gör detta genom att erbjuda designlösningar och en stark känsla för detaljer.

Köksprodukter är en central del av hemmet, och Smeg vill göra dem till en samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster. För att uppnå detta har de en egen designstudio som gör omsorgsfull forskning om estetik och stil.

De samarbetar även med internationellt erkända arkitekter för att skapa produkter som blir tidlösa designikoner. Deras förmåga att kombinera teknik och stil är nyckeln till att skapa starkt varumärkta produkter med stor genomslagskraft. Smeg erbjuder flera olika estetiska linjer för att du ska kunna hitta den som bäst reflekterar din personligahet.

Låt din inredningsstil fånga din inre personlighet. Smeg har flera estetiska linjer som alla har olika design och inriktning. Vilken av de estetiska linjerna är mest reflekterande av din personlighet?CLASSIC - AV CANALI STUDIO

Classic är den första estetiska linje som Smeg har utvecklat tillsammans med arkitekten Guido Canali. Den kännetecknas av en kombination av rostfritt stål och svarta Eclipse-glas. Classic-linjen innefattar ugnar, spishällar, inbyggda kaffemaskiner, kylskåp, köksfläktar, blast chillers, diskmaskiner och vinkylskåp, vilket gör den till en av de mest kompletta produktsorterna på marknaden.

Se alla produkter här!


LINEA - EN REFLEKTION AV DET MODERNA KÖKET

Linea, med sin kristallklara spegelfinish och rostfritt stål, har en reflekterande skönhet som måste ses för att upplevas. Den eleganta, enkla och vackert utformade kollektionen är mångsidig och finns i färgerna vit, svart och silver, kombinerat med detaljer i rostfritt stål. Kombinationen speglar en modern "Made in Italy"-stil och har den senaste tekniken med elektriska, kompakta mikrovågs- och ångungar. Med sin maximala kapacitet erbjuder Linjea snabbare middagar efter jobbet, hälsosamma ångkokta rätter och enkla och varierade menyer. Linjea är helt enkelt det ultimata inom teknik med stil.CORTINA - SOFISTIKERAD OCH DETALJERAD

Den estetiska linjen Cortina har sitt ursprung i hantverkare som skapade raffinerade skapelser med hjälp av gammal kunskap. Det nya utbudet av unika köksprodukter återspeglar charmen hos hantverk med kunnigt valda material som ger en rik och sofistikerad estetisk effekt. Det rikliga användandet av färg ger också liv åt produkterna, vars stil är tidlös.


SELEZIONE - STILRENA OCH UNIKA VITVAROR

Selezione är en linje av enkla och praktiska köksprodukter som kombinerar teknologi och minimalistisk stil för att skapa en unik köksmiljö. Utbudet av ugnar, mikrovågsugnar och spishällar skapar harmoni och balans i ett modernt och elegant kök. Dessa produkter är utformade för att ge maximal användarvänlighet och prestanda, med enkelhet och elegans som ledstjärnor. De är perfekta för de som söker enkelhet och effektivitet i sitt kök, utan att tumma på stil och skönhet.

Se alla produkterna här!VICTORIA - ETT HARMONISK OCH VÄLKOMNANDE KÖK

Smegs Victoria-kollektion har exklusiv estetik, exceptionell kvalitet och omisskännlig design. Inspirerad av Smegs allra första spis, "Elisabeth", från 1948, fångar Victoria-kollektionen den harmoniska kärnan i tidlös klassisk design och exklusiv estetik, tacksamt Smegs signaturstil från 1950-talet, solida kontroller och förstklassig kvalitet. Dessa produkter ger en autentisk känsla av 1950-talet i ditt modernt kök, samtidigt som de erbjuder den senaste teknologin och prestandan. Oavsett om du är en matlagningsentusiast eller en köksdesignälskare kommer du att älska Victoria-kollektionen.

Se alla produkterna här!


COLONIAL - EN UNIK OCH TRADITIONELL KÖKSMILJÖ

Smegs estetiska linje Colonial ger dig möjligheten att återuppleva värmen och intimiteten i dåtidens kök. Designad för personer som söker smakfullhet och förfinad traditionell inredning, består kollektionen av produkter som hjälper till att skapa en unik köksmiljö. Ugnar, mikrovågsugnar, spishällar, kaffemaskiner, spisar och fläktar från Colonial är din chans att få in smakfulla vitvaror i hjärtat av ditt hem och skapa en sofistikerad touch. Dessa produkter kan skapa en harmonisk miljö som känns varm och inbjudande, medan du samtidigt kan njuta av den senaste teknologin och prestandan. Oavsett om du är en matlagningsentusiast eller en köksdesignälskare kommer du att älska Colonial-kollektionen.

Se alla produkterna här!


RETRODESIGN SOM SKILJER SIG FRÅN MÄNGDEN

Det ursprungliga och kultförklarade FAB28 kylskåpet är mer än bara ett kylskåp. Det förädlar sin omgivning, precis som en soffa eller en lampett i ditt vardagsrum. Smeg har även utvecklat en rad andra produkter med samma vintage-tema: kylskåp i olika storlekar och kapacitet, frysar, tvättmaskiner och diskmaskiner. Med dessa produkter kan du skapa en harmonisk miljö som känns varm och inbjudande, medan du samtidigt kan njuta av den senaste teknologin och prestandan. Oavsett om du är en matlagningsentusiast som söker den ultimata kombinationen av form och funktion, eller en köksdesignälskare som vill ha det allra senaste inom estetiskt tilltalande produkter, så kommer du att bli förtjust i Smegs 50's style-kollektion.

Se alla produkterna här!


NYA DESIGNIKONER I KÖKET

Smegs småapparater i 50-talsstil förvandlar vilket rum de än befinner sig i. Designade av arkitekterna Matteo Bazzicalupo och Raffaella Mangiarotti från deepdesign, finns dessa småapparater i flera olika färger och nyanser, allt från ljusa pasteller till djärv metall. Oavsett om du vill skapa en kontrast eller en mer nedtonad miljö, har Smeg en färg som passar för varje tillfälle. Dessa småapparater har exceptionellt hantverk och tidlös design, samtidigt som de erbjuder den senaste teknologin och prestandan. De är den ultimata kombinationen av form och funktion och kommer att bidra med en personlig touch till ditt kök.

Se alla produkterna här!