Electrolux tillbehör

Electrolux original reservdelar och tillbehör

Här har vi samlat de mest populära tillbehören till Electrolux vitvaror.

För att få ut det mesta av din produkt under dess långa livslängd så gäller det att underhålla den och ta hand om den på bästa sätt. Du kan även få ut mycket mer av produkten du har hemma genom att uppgradera dess tillbehör! Byt ut dina plåtar till proffsplåtar tex och ta bakningen till nästa nivå!

Alla tillbehör är designade för att passa din produkt perfekt!Tillbehör & filter till luftrengöring

Byt filter till luftrenaren för att få din apparat att bli som ny eller koppla den till WiFi för extra bekväm kontroll.


s-bag® dammsugarpåsar

Dammsugarpåsarna s-bag® kan användas till alla dammsugare med påse från Electrolux (Electrolux, AEG, Volta och Tornado) och Philips. Om du använder påsar som inte är s-bag kan det uppstå skador på dammsugaren. Titta efter s-bag®-logotypen när du köper nya dammsugarpåsar.Allt för din ugn och häll

Få fram det bästa ur varje ingrediens. Electrolux  förstklassiga kastruller, som designats tillsammans med professionella kockar, har något för varje ändamål. Du kanske ska göra en köttgryta som ska koka länge och sakta eller en silkeslen sås – använd den bästa kastrullen för ändamålet. Sedan finns ju även utdragskenor, saltstenar och väldigt mycket mer som tar fram det bästa ur din produkt!


Filter till köksfläktar!

Här kan du köpa Electrolux kolfilter och fettfilter till din köksfläkt! Dessa filter bör bytas regelbundet och många av dem ändrar färg när det är dags att byta!


Electrolux - SUPCHARCF1
25%
Electrolux - E201S S-bag Classic
5%
Electrolux - ESKD9
Electrolux - E6WMFR020
  • Produktgrupp: Tillbehör
  • Varumärke: Electrolux
  • Modellbeteckning: E6WMFR020
95:-
I lager