Bosch tvättskola

Att smutsa ner kläderna tillhör vardagen. Att tvätta dem är den enkla biten.

Det händer en hel del innan din tvättmaskin är redo att börja tvätta och vara en del av ditt vardagspussel. Innan Bosch sätter deras namn på en produkt testar de den ingående. Den måste till exempel tvätta och torka 16 000 kg tvätt – med utmärkt resultat. Det är inte förrän produkten uppfyller deras högsta kvalitets- och prestandakrav som den är redo för det avgörande testet: i ditt hem.

Bosch tvättmaskin – din hjälpreda i vardagen. Designad för att vara effektiv, byggd för att hålla. Bosch tvättmaskiner gör att du kan tvätta dina kläder med ett fläckfritt resultat – nästan helt utan ansträngning.

iDos - Enkelt, automatiskt och mer hållbart.

Så här fungerar det: Häll i hela flaskan med flytande tvättmedel i tvättmedelsfacket, så sköter självdoserande i-DOS resten. i-DOS känner automatiskt av hur mycket tvätt du lägger in och hur smutsig tvätten är och doserar exakt rätt mängd tvättmedel och vatten. Det gör att det inte används för mycket tvättmedel eller onödiga sköljningar, och du kommer spara upp till 10 liter vatten per tvätt*.

Du kan använda de flytande tvättmedel som finns att köpa i butik. Bosch tvättmaskin med i-DOS 2.0 har tre tvättmedelsfack; 1 större fack för ditt mest använda tvättmedel, 1 mindre fack för skölj- eller tvättmedel, samt ett tvättmedelsfack för manuell dosering av flytande -eller pulvertvättmedel. I Bosch i-DOS 1.0 kan du endast ha sköljmedel i det mindre facket för automatdosering, men i övrigt har du 1 stort fack för automatisk dosering och 1 manuellt fack för manuell dosering enligt ovan


Prova dina nya Bosch vitvaror hemma i 100 dagar.

Bosch vill vara säkra på att du blir nöjd, annars får du lämna tillbaka produkten. Bli medlem i MyBosch och registrera din nya Boschprodukt senast två veckor efter inköp och du får 100 dagar på dig att ta reda på om du är 100% nöjd. Med en torktumlare från Bosch sparar du energi och riskerar inte mögel.

Om du hänger upp tvätt på tork inomhus bör du vädra ofta. Anledningen är att fuktig tvätt avger upp till 4 liter vatten i luften, vilket kan orsaka mögel. Det enda som hjälper är att vädra och värma luften, vilket inte är så lätt på vintern. Med en torktumlare från Bosch slipper du hänga upp din tvätt, dessutom är torkprocessen energisnål om du väljer en torktumlare med värmepumpsteknik.

Typ av torktumlare.

 Bosch torktumlare är av modellen kondenstumlare med energieffektiv värmepumpsteknik, så kallade värmepumpstumlare. Våra värmepumpstumlare är mer energieffektiva och ger perfekta torkresultat - riktigt bra torkmaskiner helt enkelt.


Funktioner som underlättar vardagen

Automatisk rengöring av kondensorn

Bosch värmepumpstorktumlare med en självrengörande kondensor skyddar kläderna och behåller energieffektiviteten. Kondensorn rengörs automatiskt, upp till fyra gånger under torkningen, vilket håller energiprestandan på topp, tork efter tork. Bosch värmepumpstumlare är designade för effektiv, skonsam och perfekt torktumling av kläder.

Textilvänlig torkning.

SensitiveDrying tar hand om din tvätt genom att tillföra mild, varm luft från alla sidor. Trumman är försedd med mjuka böjda vingar som gör att tvätten aldrig ligger platt och blir skrynklig. Resultatet: skonsamt torkad tvätt som är perfekt mjuk och fluffig, och utan skrynklor.
Bosch - WQG233CASN
badge
18%
  • Ljudnivå (dBA): 64
  • Torkmängd (kg): 8
  • Bredd (cm): 59.8
9 990:-
12 194:-
Bosch - WTH85VS8SN
badge
7%
  • Ljudnivå (dBA): 65
  • Torkmängd (kg): 8
  • Bredd (cm): 59,8
9 795:-
10 495:-
Bosch - WTR86T9SSN
badge
  • Ljudnivå (dBA): 65
  • Torkmängd (kg): 9
  • Bredd (cm): 59,8
8 990:-