Eico


EICO levererar köksfläktar, vitvaror och andra produkter till köks- och badrumsmiljöer ifrån några av världens främsta och ledande tillverkare. Men de är mer än så!

Eico levererar även marknadens bästa knowhow och service. Det betyder att du kan räkna med att kvalitet, material, design, hållbarhet och funktion, alltid är av den högre graden. De tar oss alltid tid för att hjälpa till och guida dig till rätt val.

Du tillbringar en stor del av din vardag i köket och i badrummet. Det är där du gör dig redo för dagen - och det är där du avslutar den. På EICO ser de till att deras produkter som så mycket mer än praktiska lösningar; för Eico är de en essentiell del av vardagen, precis som de är avgörande för uttrycket av den plats som du kallar hem. Det gäller allt från handfat och kranar till kök och badrum till köksfläktar, ugn och spis, som måste fungera smidigt och matcha din stil och dina önskemål.


Det är därför helt naturligt att de ställer höga krav på kvalitet, funktionalitet och design av de produkter de säljer. Och du kan alltid förvänta dig tekniska egenskaper, konstruktionslösningar och material utöver det vanliga när du beställer badrums- och köksinredningar från EICO.Visa endast


Alla produkter från Eico

Det finns inga tillverkare att visa.