SMEG - C92GPX8

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället.

Populära alternativ i denna kategori

SMEG - TR90X9-1

SMEG - TR90X9-1

Gasspis från SMEGVarmluftsugn Branchledande stil.  Den som brinner för matlagning förtjänar den bästa av spisar, både i fråga om funktionalitet och stil. Smeg har hämtat inspiration från världens främ..

39 995:-

Beställningsvara
SMEG - TR90P9

SMEG - TR90P9

Branschledande stil med högsta kvalitéIngår i SMEG Victoria-serie Varmluftsugn - laga mat i många nivår Smed Victoria serie Victoria-serien har bland annat inspirerats av de första spisarna som Smeg t..

39 995:-

Beställningsvara
SMEG - TR90BL9

SMEG - TR90BL9

Branschledande stil med högsta kvalitéIngår i SMEG Victoria-serie Imponerande bredd: 90cm Varmluftsugn - laga mat i många nivår Följer med dysrar för alla gassorter Branchledande stil. Den som brinne..

39 995:-

Beställningsvara

Branschledande stil med högsta kvalité

  • Ingår i SMEG Classic-serie
  • Imponerande bredd: 90cm
  • Varmluftsugn - laga mat i många nivår
  • Dubbla ugnar
  • Följer med dysrar för alla gassorter

Branchledande stil. Den som brinner för matlagning förtjänar den bästa av spisar, både i fråga om funktionalitet och stil. Smeg har hämtat inspiration från världens främsta kockar och utvecklat ett spissortiment där stil och elegans går hand i hand med hög prestanda, användarvänlighet och lägsta möjliga energiförbrukning.

Gashällen är det alla kockar i alla tider har älskat. Värmen ändras snabbt och effektivt och du kan bli den hemma kock du alltid drömt om. Det som är extra bra är att det följer med gasdysror till alla gassorter när du köper denna spis.

Smeg Classic serie: Classic är namnet på den första estetiska linje som Smeg utvecklade i samarbete med arkitekten Guido Canali. Produktserien utmärker sig för sitt sätt att använda rostfritt stål med stor stilistisk noggrannhet. Redan från början stod det klart att Smegs förmåga att utnyttja materialen på bästa sätt skulle löpa som en röd tråd genom projektet. Förutom de stilistiska egenskaper som återspeglar värdena i varumärket Smeg, kännetecknas dessa produkter av en funktionalitet och prestanda som placerar dem bland de mest mångsidiga på marknaden.

Allmänt om SMEG: Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.


Tillbehör

SMEG - PRTX
895:-
SMEG - PPR2
1 495:-
SMEG - PALPZ
795:-
Gram - Rengöringskit
495:-
I lager
 

Produktblad:

Varumärke: SMEG
Modellbeteckning: C92GPX8
Max höjd (cm): 91.5
Min höjd (cm): 88
Bredd (cm): 90
Djup (cm): 59.8
Garanti (år): 1

Allmän information

Typ av ugn (extra ugn): Standard
Typ av ugn: Varmluft
Färg: Rostfri
Produktgrupp: Gasspisar

Funktioner och egenskaper

Gasugn (Ja/Nej): Nej
Självrengöring i ugn (Ja/Nej): Ja
Stektermometer (Ja/Nej): Nej
Timer (Ja/Nej): Ja
Variabla zoner (ja/Nej): Nej
Wi-Fi anslutning (Ja/Nej): Nej

Teknisk data

Antal ugnar (st): 2
Spänning (V): 400
Energiförbrukning konventionell värme (extra ugn): 0.74
Energiförbrukning konventionell värme (kWh): 1.09
Energiförbrukning varmluft (kWh): 0.89
Ugnsvolym (l): 70
Ugnsvolym extra ugn (l): 35

Energimärkning

Energiklass: A
Energiklass extra ugn: A
SMEG - C92GPX8
SMEG - C92GPX8
SMEG - C92GPX8

Mer från SMEG