SMEG - KS59AE

  • 8 540 :-

  • Exkl moms: 6 832 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Delbetala räntefritt

Välj 3, 6 eller 12 mån. Läs mer.


Tilläggstjänster

Inbärning av produkt (590 :-)
Inbärning och bortforsling av din gamla produkt (790 :-)

Stil och funktionalitet i ett

  • 1 högeffektiv motor
  • 4 hastigheter, inklusive intensivläge
  • 2 LED-lampor (2x2W)
  • 2 fettfilter i rostfritt stål (tål maskindisk)
  • Luftutlopp: Ø 150 mm

Smegs fläktar präglas av kvalitetsdesign och optimala materialval och återspeglar elegansen och stilfullheten hos den omkringliggande köksmiljön. I konstruktionsstadiet kombineras detaljfokus med tekniska undersökningar som ska göra Smegs fläktar väldigt tysta och garantera hög utsugningsförmåga. En annan stor fördel förutom hög kvalité, genomtänkt design är att fläkten går att kompletteras med ett kolfilter. Då kan man koppla in den i nästan väldigt många kök utan att koppla in den på ventilationen utan luften renas från dofter redan i köket.

Frånluftsfläkt: En frånluftfläkt har en inbyggd motor och kräver en egen kanal om man ska koppla på den på ventilationen. Det är väldigt vänligt i villor eller radhus att man kan göra det. I lägenhet är det mer ovanligt men då kan man ofta använda den som en kolfilterfläkt. Innan du köper fläkt är det väldigt viktigt att man undersöker vilken typ av ventilation man har i hemmet så man inte stör ut luftflödet i huset eller lägenheten.

Extra tillbehör Kolfilter: Köper man till ett kolfilter så är detta bra alternativ när det inte existerar någon frånluftskanal. Luften renas med hjälp av fett- och kolfiltren från både fett och lukt innan luften förs tillbaka till köket igen. För att din kolfilterfläkt ska fungera optimalt bör kolfiltren bytas med jämna intervall.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp: Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.


Allmän information
Märke: SMEG
Modell: KS59AE
Färg: Svart
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Vägghängdafläktar
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej
Information om köksfläktar
Ljuskälla: LED
Montering: Vägghängd
Passade tillbehör: FLT6 - Kolfilter
Ventilationstyp: Frånluft
Antal hastigheter (st): 3 + 1
Utdragbar (ja/nej): Nej
Kolfilter kompatibel (ja/nej): Ja
Energimärkning
Energiklass: A
Teknisk data
Effektivitetsklass belysning: A
Flödesdynamisk klass: A
Effektivitetsklass fettfiltrering: D
energiförbrukning (kWH/annum): 58
Kapacitet intensivläge (m³/h): 788
Ljudnivå (dBA): 62
Kapacitet normalläge (m³/h): 567
Stosdimension (mm): 150
Vikt (kg): 12.4
Min höjd (cm): 89
Max höjd (cm): 151
Bredd (cm): 59.5
Djup (cm): 48.4
SMEG - KS59AE
SMEG - KS59AE