Tillbehör till dammsugare
Electrolux - E206S

  • Electrolux - E206S
    KOLLA
    PRISET
  • 302:-
  • 199:- -34%
    Rabatten jämförs med lägsta pris senaste 30 dagar.

Lagerstatus: I lager hos vår leverantör
14 dagar öppet köp från leverans
100% klimatkompenserad frakt

Anti-allergen effekt
s-bag® Anti-Allergy skyddar din hälsa och bidrar väsentligt till bättre hygien och luftrenhet i ditt hem, samtidigt som du behåller utmärkt prestanda. s-bag® Anti-Allergy minskar exponeringen för allergener och risken för allergier i din familj.
Hög filtreringskapacitet
s-bag® Anti-Allergy har hög filtrering för att fånga in pollen, små dammpartiklar, dammkvalster, kvalsterallergener och kattallergener som inte är större än 1 mikrometer (en 15-del av diametern på ett vanligt hårstrå från människa). Denna filtreringsnivå har stora fördelar för astmatiker och allergiker.
Powerflow™
s-bag® är utformad med en speciell vikning som ger den mer kapacitet jämfört med en platt påse. Powerflow gör påsen flexibel och enklare att sätta in i dammsugaren.
Förbättrat stängningssystem - hållbart och hygieniskt
Stängningssystemet har omformats och gjorts mer stabilt genom att starkare material och en ny tätningsteknik har använts. Detta för att säkerställa att s-bag®-påsen stängs varje gång och inte går sönder eller läcker ut. Denna dammsugarpåse är enklare att sätta in i dammsugaren. Den är dessutom mer hygienisk genom att påsen automatiskt förseglas när den tas ut, vilket förhindrar spill och möjliggör snabba och rena påsbyten.

 

Produktblad:

Varumärke: Electrolux
Modellbeteckning: E206S

Allmän information

Produktgrupp: Tillbehör

Recensioner

Mer från Electrolux