Brafab


Brafab tillverkar bekväma utemöbler som du kan kombinera som du vill för att göra din uteplats eller trädgård till det tillflyktsparadis du drömmer om. För enkelhetens skull finns färdiga loungeset, matgrupper och caféset. Annars är det bara att välja fritt bland loungesoffor, soffbord, fåtöljer, matbord och olika stolar. För att ge dig de bästa möjligheterna till avslappning tillverkar Brafab även hängstolar och hammockar som gungar rogivande. Självklart tillverkar Brafab sköna och hållbara dynor till sina produktserier. Några av Brafabs extra populära serier är Andy, Leone och Ninja.

Historien bakom Brafab

Brafab värdesätter både personliga kundrelationer och hårt arbete och har även en kreativ entreprenörsanda. Detta härstammar från att Bror Carlsson som startade företaget 1935 bodde i en bygd där man fick sälja det man själv snickrade och skapade för att få mat på bordet. Bror åkte bland annat runt och sålde flätade korgar från sitt bilflak. När sonen Rolf klev in i företaget började utvecklingen mot en expansiv grossistverksamhet med fokus på funktion, kvalitet, komfort och design.Stilsäkra och personliga utemöbler

Utemöbler med en tidlös design passar in var som helst. Brafabs utemöbler ger din uteplats en stilren bas som du antingen kan lämna som den är för ett minimalistiskt intryck eller klä upp i din personliga stil. Med några extra textilier och andra inredningsdetaljer får du lätt till en bohemisk, lantlig eller helt egen stil. Perfekt om du inte är säker på att du eller din uteplats kommer behålla samma stil lika länge som du har möblerna.

Utemöblerna passar lika bra för att inreda en mysig balkong, skapa en pittoresk tillflyktsplats vid trädgårdsbuskarna eller ha bekväma ställen att hänga långa stunder intill poolen eller grillen.


Minimalt med underhåll

Brafab förstår att det finns roligare saker för dig att ägna din tid åt än att måla om eller olja möbler. Därför tillverkas utemöblerna i material som är helt eller nästintill underhållsfria så att du kan använda dem utan bekymmer. Många av Brafabs möbler är tillverkade i aluminium eller konstrotting, men du kan även välja träslag såsom teak.

Dynboxarna som Brafab tillverkar gör att du på ett smidigt sätt kan skydda loungemöblernas medföljande dynor och andra textilier så att de håller sig fräscha länge.


Lång livslängd med reservdelar

Utemöbler från Brafab ska hålla att sitta i och slitas på, sommar efter sommar, i regn och solsken. Om något mot förmodan skulle gå sönder eller slitas ut är det bara att köpa reservdelar från Brafab. De har byggt upp ett lager så att du bara behöver gå in på Brafabs sida med reservdelar, leta rätt på den produkt du har som behöver fixas och se vilka reservdelar som finns till den produkten.

På så sätt får utemöblerna en extra lång livslängd så att du kan fortsätta njuta av dem. Brafab vill att du ska känna dig trygg i ditt val och stolt över den utemiljö du skapat när du bjuder hem till grillfester och midsommaraftnar många år framöver.Alla produkter från Brafab

Visar 1 till 1 av 1 (1 Sidor)