SMEG - ECF01RDEU

  • 3 690 :-

  • Exkl moms: 2 952 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Delbetala räntefritt

Välj 3, 6 eller 12 mån. Läs mer.

Röd espresspbryggare i retro stil

  • Pumptryck: 15 bar
  • Val mellan 1 eller 2 koppar
  • Ångfunktion för mjölkskummning
  • Avtagbar droppbricka med vattenindikator
  • Gummitassar som gör att maskinen står stadigt

Inspirerad av italienarens kärlek till kaffe, har Smegs espressomaskiner samma ikoniska retro stil som de andra produkterna i Smegs sortiment, så att du kan mixa och matcha dina favoriter för en elegant köksuppsättning. Denna nya apparat ger en snygg stil till din morgoncappuccino. Om du föredrar en espresso, cappuccino, latte eller latte macchiato, så hjälper dig ECF01 att skapa och njuta av ditt kaffe i bekvämligheten av ditt eget hem.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp. Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.

SMEG Retro: Smegs 50-talsprodukter andas vintage. De klassiska mjuka linjerna och livfulla färgerna samverkar perfekt med den toppmoderna tekniken. Man kan lugnt säga att den här produktlinjen, som utvecklats av Smegs interna designstudio, definitivt har förändrat vårt sätt att tänka i fråga om vitvaror och hushållsmaskiner. Identitetslösa, massproducerade, fristående objekt har fått ge plats åt verkliga stilikoner.


Allmän information
Märke: SMEG
Modell: ECF01RDEU
Färg: Röd
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Espressobryggare
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej
Information om espressomaskiner
Display (ja/nej): Nej
Mjölkbehållare (ja/nej): Nej
Mjölkskummare (ja/nej): Ja
Styrning: Manuell
Teknisk data
Pumptryck (bar): 15
Kapacitet vattenbehållare (l): 1
Höjd (cm): 30.3
Bredd (cm): 14.9
Djup (cm): 33
SMEG - ECF01RDEU
SMEG - ECF01RDEU
SMEG - ECF01RDEU
SMEG - ECF01RDEU
SMEG - ECF01RDEU
SMEG - ECF01RDEU