Ugnar och hällar från Electrolux

Framtidens ugnar

Grilla, baka och ugnsstek i en multifunktionsugn. Eller gå ännu längre med en varmluftsugn med ånga som gör maten saftigare inuti och som ger en spröd stekyta. Hitta rätt ugn för dina behov! Läs mer om smarta funktioner som steambake, matlagningstermoter och självrengörande ugnar! Framtiden är här nu!


Induktionshällar

Ska du byta din vanliga häll till en induktionshäll har Electrolux ett brett sortiment som täcker olika behov. Storlekar från 60 till 80 cm, slimmad och utrymmesbesparande design för montering i tunna bänkskivor. Hällarna är dessutom trygga och lätta att rengöra.Baka det perfekta brödet gång efter gång - Steambake

SteamBake, ditt bageri hemma

Genom att lägga till ånga kan du skapa mjuka muffins och perfekta pajer hemma med 600 SteamBake-ugnen. Du kan njuta av grillad kyckling, lasagne och fisk och få jämnt resultat. Med en knapptryckning får man krispiga ytor och fluffiga insidor.

Med SteamBake kan du skapa bröd i bageristil i ditt eget hem med bara en knapptryckning. Fuktighet gör att degen kan jäsa helt, vilket skapar utsökt mjuk insida, medan torr värme ger knapriga, glansiga skorpor. Njut av både goda bröd, ugnsstekt kyckling och underbar fisk.


Låt maten laga sig själv i ugnen - Matlagningstermometer

Laga mat med precision med vår matlagningstermometer

Tack vare Electrolux matlagningstermometer får man perfekta resultat varje gång. Med den övervakas matlagningsprocessen genom att mäta matens innertemperatur. Den till och med meddelar när maten är tillagad till önskad temperatur och stängs av.


Alltid rent i ugnen utan jobb - Pyrolytisk rengöring ger långvarig nykänsla

Att hålla ugnen som ny är inte svårt med vår smarta pyrolytiska rengöringsfunktion. Det självrengörande systemet värmer ugnen till en temperatur som förvandlar fett och andra rester till aska. Det betyder att du bara behöver torka av botten och aldrig mer skrubba.


Koka aldrig över igen! - 700 SenseBoil®BoilSensor

känner av när vattnet i kastrullen når kokpunkten. Funktionen kokning-till-sjudning justerar automatiskt temperaturinställningarna, vilket minskar de stigande bubblorna till en kontrollerad sjudning. Det ger dig mer tid att skapa andra rätter.

700 SenseBoil® Induktionshäll känner av när vattnet kokar. Den justerar automatiskt temperaturinställningarna när vattnet är nära kokpunkten och reducerar de stigande bubblorna så att vattnet börjar sjuda istället. Så sluta vakta på det kokande vattnet och fokusera på matlagningen istället.


Electrolux - COP806X1 - senseCook & pyrolysrengöring
badge
  • Färg: Rostfri
  • Rengöring i ugn: Pyrolys - självrengörande
  • Stektermometer (Ja/Nej): Ja
12 795:-
I lager
Electrolux - HOF650BMF
badge
  • Färg: Svart
  • Bredd (cm): 59
  • Ramens utförande: Facett
8 489:-
Electrolux - COB300X
  • Färg: Rostfri
  • Rengöring i ugn: Ångrengöring
  • Stektermometer (Ja/Nej): Nej
5 689:-