TraegerTraeger är enligt grillentusiasterna något av det största som hänt på väldigt länge. Varumärket Traeger har varit tongivande i amerikanska BBQ-världen i över tretti år, och har de senaste åren fulländat sina grillar till en ny generation matlagningsmaskiner. Traeger-grillarna eldas med pellets, vilket är rent pressat trä helt utan tillsatser. Miljövänligare grillning finns inte. Det är löjligt enkelt att hantera en Traeger, ungefär lika svårt som att sätta på ugnen. Men framförallt blir det osannolikt gott – varje gång!GRILLA, RÖK, BAKA, ROSTNING, BRÄSSERING & BBQ (Low&Slow).

Med en Traeger grill så får man en otroligt mångsidig grill med 6 funktioner i 1 gör att du kan grilla, röka, baka, rosta, brässera och BBQa (Low&Slow). Allting som du kan föreställa dig kan du göra på din Traeger grill, från ribs och vedeldad pizza till hemlagad äppelpaj. 

SMAK: Det är ett faktum att om man lagar mat med trä så smakar maten bättre.

Pellets av lövträd är det som ger mat tillagad i Traeger grillar sin fantastiska smak.

Grill entusiaster och ägare av Traeger grillar är rörande överens om att smaken av vedeldat är det som de älskar mest, av den enkla anledningen att det smakar bättre än mat tillagad på kol eller gasol.

Äkta träd, riktig smak – varje gång. Smaka på den fantastiska skillnaden.

ENKELHET:  Matlagning blir otroligt enkel på Traeger

Traegers användarvänlighet och enkla kontroller gör att du kan fokusera på vad som är viktigt, din matlagning, din familj och dina vänner. Den digitala termostaten och pelletssystemet gör matlagningen lika enkel som i en vanlig ugn, det är bara att ställa in temperaturen så lagar maten sig själv.

KONSEKVENT: Perfekt resultat varje gång.

En jämn och pålitlig grillningstemperatur ger dig konsekventa resultat, vilket innebär att du kan fokusera på att laga mat i stället för att passa grillen.

Traegers grillar med termostat reglerar temperaturen åt dig. Tillaga den perfekta fläskkarrén eller kycklingen med samma resultat om och om igen.Alla produkter från Traeger

Visar 1 till 28 av 68 (3 Sidor)