AMT - AMT 100

  • AMT - AMT 100
  • 1 299:-

Lagerstatus: I lager (3 st kvar)
Säkra och smidiga betalningsalternativ
100% klimatkompenserad frakt

  • Modell: AMT-100-RA-GREEN

Predator Dynamic myggjagare mot tropiska arter

  • Lätt att montera och starta
  • Sladdlös
  • Fångar både mygg och knott dygnet runt i en 360 graders riktning.
  • Minskar radikalt den lokala populationen av myggor och knott över en yta upp till 5000m2.
  • Fångar direkt och du märker skillnad efter bara en vecka, efter 4-6 veckor har beståndet reducerat drastiskt

Predator Dynamic myggjagare mot tropiska arter. Att minska risken för allvarliga sjukdomar som Malaria, Denguefeber eller Zika virus är kanske det viktigaste som finns i vissa tropiska områden. Med en myggfångare investerar du till en myggfri omgivning och med tiden kommer du vinna kampen mot myggorna. Att kunna vara ute och inte besväras längre av sjukdoms spridande insekter kan vara ovärderligt. Olika sorters mygg attraheras av olika dofter, de ämnen som lockar bäst är oktanol och mjölksyra. Detta myggjagar-paket ingår den röda doften som innehåller mer mjölksyra än oktanol. Asian Tiger myggan som kan bära på farliga virus är speciellt attraherad av denna doft men efter våra erfarenheter även fungerat riktigt bra på vissa ställen i Sverige.

Myggfångare med fler fångst- och locksätt. Predator Dynamic är en myggfångare som fångar mygg och knott på två sätt: De sugs in i en fångstkorg eller fastnar på ett klisterpapper. Denna myggfångare lockar mygg genom att simulera en människa, dels med koldioxid som är som vår utandningsdoft och vissa dofter som vi avger. Till denna myggmaskin passar det tre olika doft-lockmedel: svart - passar bäst till mygg, grön - passar till mygg och knott, röd - passar bäst till tropiska myggarter t.ex. översvämningsmygg och även till varmare klimat (Asien och södra Europa).

Myggdödaren med Svensk design och kvalité. Predator Dynamic är en sladdlös myggdödare för dig som vill minska beståndet och har stora mygg- och knottproblem. Predator Dynamic är en utrotande myggfångare baserad på beprövad teknologi som vidareutvecklats för maximal effektivitet. Det svenska teamet bakom Predator Dynamic har designat en pålitlig och effektiv myggfångare.


 

Produktblad:

Varumärke: AMT
Modellbeteckning: AMT 100
Garanti (år): 1

Allmän information

Motverkar: Mygg och knot
Typ: Myggskydd
Färg: Svart
Produktgrupp: Myggskydd

Funktioner och egenskaper

Giftfri (Ja/Nej): Ja

Teknisk data

Täckningsyta (m2): 1500

Mer från AMT