Borrmaskiner & skruvdragare

Visa endast


Black and Decker - BL188N-XJ (utan laddare och batteri)

995 :-

Slagborrmaskin från Black and DeckerStyrkan för att borra i både trä och metall Slagfunktion för att borra i betong och murbruk 2 växlar - för hög hastighet vid borrning och lägre hastighet för kontro..

BL188N-XJ (utan laddare och batteri)
I lager
Bosch Powertools - PSR 18 LI-2 2X25AH

2 039 :-

Sladdlös borrskruvdragare PSR 18 LI-2 en av de smidigaste och bekvämaste i sin klassSmidigast i klassen tack vare litiumjontekniken Innovativ - elektronisk varvtalsinställning Bosch PowerControl med ..

PSR 18 LI-2 2X25AH
 
Bosch Powertools - UNEO 18 SOLO (Utan batteripack och laddare)

1 223 :-

Kraftfullt 3-i-1 kraftpaket med pneumatisk slagmekanism för slagborrning, borrning och skruvdragning.3-i-1 multitalang: sladdlös borrhammare, borr och skruvdragare i ett. Hamra enkelt i de hårdaste ma..

UNEO 18 SOLO (Utan batteripack och laddare)
 
Bosch Powertools - PSR SELECT 36V

599 :-

Sladdlösa skruvdragaren PSR Select: alltid rätt bits till handsInbyggd bitstrumma. Den vridbara bitstrumman innehåller de 12 viktigaste skruvbitsen.Innovativa Bosch EasySelect. Intuitiv och lättanvänd..

PSR SELECT 36V
 
Black & Decker-BDCDD186-QW

899 :-

18V 2G borrskruvdragare med laddare och 1x1.5Ah batteri2 växlar - hög hastighet för borrning i trä och stål, låg hastighet för kontrollerad skruvdragning LED-ljus belyser mörka arbetsytor Li-ion batte..

 
Bosch Powertools - IXO V BASIC 36V

539 :-

Sladdlös litiumjon skruvdragareFörbättrad ergonomisk design; möjliggör fler grippositionerNytt Power LED-koncept; antingen som spot eller spritt ljusMikro USB-laddare för snabb laddning Inge..

IXO V BASIC 36V
 
Bosch Powertools - PSB 850-2 RE CT

1 790 :-

Expert-slagborrmaskinen PSB 850-2 RE från Bosch: effekt som räckerFör gör-det-självare med stora krav - den kraftiga 850 W-motorn och 2-växlade lådan tillsammans med ergonomisk konstruktion klarar al..

PSB 850-2 RE CT
 
Black & Decker-CS36BSC-QW

553 :-

3.6V Li-ion Roto-Bit skruvdragare5 Nm och 180 RPM ger optimal prestanda för mindre skruvuppgifter i hemmet Inbyggd bitsförvaring för 8 skruvbits LED-belysning för bättre sikt i mörka och trångautr..

 
Bosch Powertools - PSB 18 LI-2 ERGO 1X25AH

2 740 :-

Sladdlösa litiumjon kombienhet med två hastigheter.Kompakt, ergonomisk design tack vare borstlös motorteknologi.Perfekt kontroll över apparaten tack vare innovativ Kickback Control-teknik - Den iden..

PSB 18 LI-2 ERGO 1X25AH
 
Bosch Powertools - UNIVERSALIMPACT 700

985 :-

Ett för allt. Allt med ett. Passande slagborrmaskin för alla dina projektBorrning har aldrig varit enklare, med mycket låg vikt och kompakt utformning är det extra lätt att hantera verktyget.Kraf..

UNIVERSALIMPACT 700
 
Bosch Powertools - IXO V PLUS 36V

990 :-

IXO full sats med vinkeltillsats och excentertillsats.Förbättrad ergonomisk design möjliggör fler grippositionerNytt Power LED-koncept antingen som spot eller spritt ljusMikro USB-laddare fö..

IXO V PLUS 36V
 
Bosch Powertools - PSR 18 LI-2 ERGO 1X25AH

1 909 :-

2-växlad, sladdlös lithiumjonborrskruvdragareKompakt - ergonomisk design tack vare borstlös motorteknologiPerfekt kontroll över apparaten - tack vare innovativ Kickback Control-teknik. Den identifie..

PSR 18 LI-2 ERGO 1X25AH
 
Bosch Powertools - PSR 18 LI-2 ERGO SOLO (utan batteri och laddare)

1 190 :-

Sladdlös, litiumjon tvåväxlad borrskruvdragare (utan batteri och laddare)Kompakt - ergonomisk design tack vare borstlös motorteknologiPerfekt kontroll över apparaten - tack vare innovativ Kickback C..

PSR 18 LI-2 ERGO SOLO (utan batteri och laddare)
 
Bosch Powertools - UNEO 12 1X25 AH

1 990 :-

Kompakt 3-i-1 kraftpaket med pneumatisk slagmekanism för slagborrning, borrning och skruvdragning3-i-1-multitalang tack vare växellåda med 2 hastigheter: den första växeln ger större moment och kontro..

UNEO 12 1X25 AH
 
Bosch Powertools - EasyDrill 12-2 SOLO

685 :-

EasyDrill 12-2  kompakt kraft som ligger bra i handen.Liten, lätt, kompakt  smidigast i klassen.Ingen minneseffekt, ingen självurladdning: Alltid redo att använda tack vare litiumjonte..

EasyDrill 12-2 SOLO
 
Bosch Powertools - PSR 18 LI-2 25AH

1 885 :-

Sladdlös borrskruvdragare PSR 18 LI-2 en av de smidigaste och bekvämaste i sin klassSmidigast i klassen tack vare litiumjontekniken Innovativ - elektronisk varvtalsinställning Bosch PowerControl med ..

PSR 18 LI-2 25AH
 
Bosch Powertools - PSR 18 LI-2 SOLO (utan batteri och laddare)

1 049 :-

Sladdlös, litiumjon tvåväxlad borrskruvdragare (utan batteri och laddare)Smidigast i klassen tack vare litiumjontekniken. Innovativ - elektronisk varvtalsinställning Bosch PowerControl med inbyggd vä..

PSR 18 LI-2 SOLO (utan batteri och laddare)
 
Black & Decker-BDCDC18KST-QW

1 399 :-

18V Borrmaskin Smart TechBluetooth-anslutning och USB-laddport för laddning av mobila enheter.Fjäderbelastat batteri för smidigt och enkelt byte.Variabel hastighetskontroll för bättre resultat.Kraften..

 
Black and Decker - BDCHD18KB2-QW

1 240 :-

Slagborrmaskin från Black and DeckerKraften och hastigheten att borra i trä och metall samt för all typ av skruvdragning Slagfunktioin för borrning i murbruk och betong 2 växlar- hög växel för borrnin..

BDCHD18KB2-QW
 
Black & Decker-ASD184KB-QW

1 499 :-

18V skruvdragare Autosense med två batterier och laddare.Variabel hastighet: optimal kontroll vid borrning och skruvdragning.Autoselect®: hjälper till att välja rätt vridmoment för olika material och ..

 
Bosch Powertools - EasyImpact 12 1X25 AH

1 241 :-

Sladdlös 2-växlad slagborr/skruvdragare EasyImpact 12 Smidigast i klassen tack vare kompakt konstruktion och låg vikt.Ingen minneseffekt, ingen självurladdning: Alltid redo att använda tack var..

EasyImpact 12 1X25 AH
 
Black & Decker-BL186N-XJ

926 :-

18V Li-Ion kolborstfri borr/-skruvdragare utan batteri och laddareKolborstfri motor ger 25 % längre drifttid och 50 % mer kraft Styrka för att borra i trä och metall samt för all slags skruvdragning F..

 
Black & Decker-BDCDD186B-QW

1 299 :-

18V 2G borrskruvdragare med laddare och 2x1.5Ah batterierKraften och hastigheten att borra i trä och metall samt för all typ av skruvdragning.LED-ljus belyser mörka arbetsytor.2 växlar - hög hastighet..

 
Bosch Powertools - UNEO 18 1X25 A

2 290 :-

Kraftfullt 3-i-1 kraftpaket med pneumatisk slagmekanism för slagborrning, borrning och skruvdragning.3-i-1 multitalang: sladdlös borrhammare, borr och skruvdragare i ett. Enkel slagborrning i hårda ma..

UNEO 18 1X25 A
 
Bosch Powertools - EasyDrill 1200 1x15AH

939 :-

Liten, lätt, kraftig med sladdlös effekt Syneon Chip: intelligent styrning av energin för optimal kraft och maximal uthållighet.Ingen minneseffekt, ingen självurladdning: Alltid redo att använd..

EasyDrill 1200 1x15AH
 
Black & Decker - BDCIM18N-XJ  (utan batteri och laddare)

595 :-

18V Slagskruvdragare (utan batteri och laddare)Tåligt metallhus.Fjäderbelastat slidepack batterisystem hållbart och dammtätt.En del av 18V Li-ion batterisystemet - sladdlös frihet.Kompakt och med låg ..

BDCIM18N-XJ (utan batteri och laddare)
 
Bosch Powertools - PBH 2100 RE

1 390 :-

Bosch-borrhammare PBH 2100 RE: kraftig, smidig och lättSmidig hammarborrning i betong och tegel, bilning, borrning och skruvdragning med 550 W-effekt.Slagkraftig: pneumatisk Bosch-slaggenerator med 1,..

PBH 2100 RE
 
Black & Decker-BL186KB-QW

1 415 :-

18V Li-Ion kolborstfri borr/-skruvdragare med två batterier och laddare i kitboxFjäderbelastat slidepack batterisystem för snabbt och enkelt batteribyte.Styrka för att borra i trä och metall samt för ..

 

Köpråd Borrmaskiner & skruvdragare

Det finns både handhållna och stationära borrmaskiner, vilken typ av borrmaskin som du behöver beror på vilket material du tänker borra i.

Borrskruvdragare

Passar framförallt för enklare borrning av inte allt för många och stora hål, det finns borrskruvdragare med slag-funktion som gör att du även kan borra i betong med den. Det är viktigt att tänka på om borrmaskinen har ett tillräckligt högt varvtal för att kunna borra samt en tillräckligt stor chuck gärna minst 13mm så du kan använda stora borrar. En nackdel är att borrskruvdragare inte är lika kraftfull som en renodlad borrmaskin och den har för det mesta bara ett handtag.

Borrhammare

När det kommer till renodlad borrning i trä, betong och metall är ofta borrhammaren rätt val. De har hög effekt och ett högt högsta varvtal. Det går att ställa om maskinerna mellan vanlig borrning till slagborrning, maskinerna är ofta utrustade med tvåhandsgrepp så det blir enklare att lägga vikt bakom, de är kraftiga och robusta. Borrhammare är oftast nätanslutna så det är viktigt att tänka på att sladden är tillräckligt lång för dina behov. Vid slagborrning så vibrerar och skakar maskinerna det är därför viktigt med vibrationsdämpande handtag som är bekväma att hålla i.

Pelarborr

För att borra i metall med hög noggrannhet och precision är pelarborrmaskinen perfekt. Det går att ställa in varvtalet exakt utifrån borret storlek samt vilket material som du skall borra i, det går även att spänna fast arbetsstycket. Pelarborrmaskiner är stationära maskiner som passar bra i garaget eller arbetsverkstaden.