Multiverkyg


Bosch Powertools - PMF 250 CES

1 290 :-

Den mångsidiga universalmaskinen med sekundsnabbt verktygsbyteFlexibelt användbar hjälpare, tack vare många innovativa Bosch Starlock-tillbehörEnkelt och verktygslöst tillbehörsbyte på bara 3 sekund..

PMF 250 CES
 
Black and decker - RT650KA-QS

590 :-

Multiverktyg från Black and deckerFlip-lock systemet gör det enklare att byta tillbehör Gummigrepp för bättre kontroll Universal spännhylsa, klarar alla standard Multiverktyg tillbehör Separat inställ..

RT650KA-QS
 
Bosch Powertools - AdvancedMulti 18V (Utan batteripack och laddare)

1 185 :-

Sladdlöst flerfunktionsverktyg (utan batteri och laddare)Enkelt, verktygslöst byte av tillbehör - sker blixtsnabbt på bara 3 sekunder - med AutoClicFlexibelt allroundverktyg, tack vare många innovat..

AdvancedMulti 18V (Utan batteripack och laddare)
 
Bosch Powertools - PMF 220 CE

895 :-

Den mångsidiga universalhjälpen för komfortabel hantering.Flexibelt användbar hjälpare, tack vare många innovativa Bosch Starlock-tillbehör.Bekväm och lätt byte av alla tillbehör tack vare magnetisk..

PMF 220 CE
 
Bosch Powertools - PMF 350 CES

1 595 :-

Multiverktyg från Bosch Powertools.Många olika användningar genom ett en mångfald av innovativa Starlock och StarlockPlus tillbehör, som erbjuder ytterligare användningsmöjligheter med de högsta krav..

PMF 350 CES
 
Black and decker - MT300KA-QS

895 :-

Multiverktyg från Black and deckerSuperlok(TM) verktygsfritt tillbehörsbyte, snabbt och lätt! Robust Jampot design för slitstyrka och enkelt underhåll Slipplattan har integrerat dammutsug för en renar..

MT300KA-QS
 

Köpråd Multiverkyg

Ett multiverktyg är ett prisvärt allround-verktyg som du kan använda för att slipa, fräsa, såga, polera och mycket annat.

Ergonomi

Multiverktyget fungerar så att ett sågblad vibrerar fram och tillbaka, på grund av detta så vibrerar själva maskinen också. Om du tänker använda maskinen under längre perioder är det viktigt att du väljer en maskin som är ergonomiskt utformad samt som har en vibrationsdämpare.

Det finns både batteridrivna och nätdrivna multiverktyg, den batteridrivna varianten passar bäst om du tänkt använda maskinen där det inte finns eluttag nära tillhands.

Tillbehör

Det finns en massa tillbehör till multiverktyg, slipplattor, knivar, skrapor, och olika typer av sågblad. Olika tillverkare kan ibland ha olika fästen för tillbehören. Det är viktigt att det finns sågblad av bra kvalité till hyfsade priser till ditt multiverktyg då det är det tillbehör som behöver bytas oftast, så försäkra dig därför om att fästet tillåter användning av sågblad och andra tillbehör från någon av de stora tillverkarna. Vissa tillverkare har snabbfäste det kan underlätta i situationer då du behöver vrida sågbladet undan för undan.