Slow cookers

Tänk dig att komma hem från jobbet till doften av en färdig middag! En slow cooker är en utomordentlig produkt för dig härliga långkok och grytor utan att behöva spendera timmar i köket. Maten lagar sig i princip själv. Det enda du måste göra är att förbereda ingredienserna och lägga dem i slow cookern. Sen kan du ägna din tid åt någonting annat medan maten tillagas.  ... Läs mer


Alla produkter

Crock-pot - Slowcooker 4-7l - svart

  • Färg: Svart
799 :- I lager

Köpråd Slow cookers

Tänk dig att komma hem från jobbet till doften av en färdig middag! En slow cooker är en utomordentlig produkt för dig härliga långkok och grytor utan att behöva spendera timmar i köket. Maten lagar sig i princip själv. Det enda du måste göra är att förbereda ingredienserna och lägga dem i slow cookern. Sen kan du ägna din tid åt någonting annat medan maten tillagas. 

Att tänka på vid köp av slow cooker

Storlek

De flesta slow cookers rymmer mellan 3.5-6.5 liter. Till en vanlig familj räcker en modell på runt 4 liter bra. Välj en större variant ifall du vill kunna laga stora omgångar mat och frysa in.

Funktioner

Tänker du slå på slow cookern på morgonen före du går till arbetet så att du kan ha maten redo när du kommer hem bör du investera i en slow cooker som fördelar värmen jämnt. Då kan du lämna maten medan den tillagas utan att bekymra dig för att den ska bränna fast.

Majoriteten av slow cookers behållare är tillverkade i keramik. Ifall du vill underlätta rengöringen av din slow cooker, välj en modell med löstagbar gryta som kan diskas i diskmaskin.

På vissa slow cookers finns det en brynfunktion som är passar för dig som vill ha en stek yta när du tillagar kött eller gratänger. Denna funktion hittar du vanligtvis på de lite dyrare modellerna. En annan bra finess att kika efter är ett glaslock, i och med att det då blir enklare att se om maten ifall färdig utan att öppna locket och på så sätt släppa ut värme, vilket fördröjer matlagningen och gör av med mer energi än nödvändigt.

Ifall du vill kunna laga mat utan att behöva ha översikt över maten hela tiden bör du välja en modell med timer. Välj gärna en slow cooker som har flera olika värmeinställningar det gör det möjligt att hålla maten varm efter att den är färdiglagad. Då behöver du inte oroa dig för att maten skall bli förstörd.