Matberedare

Som namnet vittnar om, bereder matberedaren maten. Du kan hacka, strimla, blanda och mixa i stort sett allt. Hacka snabbt grönsaker för en asiatisk wok eller mixa den varma soppan jämn. Med en matberedare sparar du tid och energi på så sätt blir både matlagningen och bakningen roligare. ... Läs mer


Alla produkter

Bosch - MCM3110W

  • Färg: Vit
699 :-  
KitchenAid - 3516ECU

  • Färg: Silver
1 199 :-  
KitchenAid - 3516EER

  • Färg: Röd
1 199 :-  
KitchenAid - 1644EER

  • Färg: Röd
6 894 :-  
KitchenAid - 3516EAC

  • Färg: Creme
1 195 :-  
KitchenAid - 1644EAC

  • Färg: Creme
6 999 :-  
KitchenAid - 3516EWH

  • Färg: Vit
1 199 :- I lager
Electrolux - EFP9400
KitchenAid - 3516EOB

  • Färg: Svart
1 338 :-  
KitchenAid - 1644EOB

  • Färg: Svart
6 894 :-  

Köpråd Matberedare

Som namnet vittnar om, bereder matberedaren maten. Du kan hacka, strimla, blanda och mixa i stort sett allt. Hacka snabbt grönsaker för en asiatisk wok eller mixa den varma soppan jämn. Med en matberedare sparar du tid och energi på så sätt blir både matlagningen och bakningen roligare.

Tillbehör

Det som främst skiljer matberedarna åt är vilka tillbehör som ingår. Knivar och skivor för att hacka och riva är standard, men du kan hitta såväl ballongvispar som citruspressar och utbytbara behållare. Ifall du vill kunna mixa frukt till en smoothie räcker det med en enklare variant, men om du tänker att den ska kunna assistera i det mesta från bak till stora middagar kan en mer avancerad modell med mera tillbehör vara en god investering.

Storlek på behållare

Storleken på matberedarens behållare kan också variera allt mellan två till fyra liter. Ifall du lagar stora mängder mat och gör mängder med storbak är en större modell en god investering. Titta också på storleken på inmatningsröret ju större, dess enklare kan du mata in stora råvaror såsom hela äpplen, potatisar eller andra stora råvaror. Det förenklar förberedelserna i och med att det blir mindre att skära upp innan det kan köras i matberedaren.

Hastighetsinställningar

Många hastighetsinställningar gör det enkelt att hantera matberedaren för olika ingredienser. Det ska du hålla utkik efter ifall du vill ha en mer mångsidig maskin.

Enkel rengöring

Välj en matberedare som är enkel att göra ren. I många fall kan de olika tillbehören diskas i diskmaskin, det förenklar rengöringen av matberedaren och alla dess tillbehör avsevärt.