Smörgåsgrill & Bordsgrillar

Gör din egen grillade panini-macka med massor av goda tillbehör! En smörgåsgrill går att variera i oändlighet och är rätt grill för dig. Vill du ta nästa steg kan du investera i en bordgrill som även ger möjligheter att grilla kött och grönsaker som på en utomhusgrill. I och med att den inte ryker på samma sätt som de vanliga grill kan du utan problem grilla inomhus. Du kan även ha den på bordet så att du kan hålla koll på köttet eller grönsakerna samtidigt som du kan ... Läs mer


Alla produkter

OBH Nordica - Optigrill

  • Färg: Rostfri
1 290 :-  
OBH Nordica - Optigrill XL

  • Färg: Rostfri
1 690 :- I lager
Princess - Smörgåsjärn XXL

  • Färg: Silver
479 :-  

Köpråd Smörgåsgrill & Bordsgrillar

Gör din egen grillade panini-macka med massor av goda tillbehör! En smörgåsgrill går att variera i oändlighet och är rätt grill för dig. Vill du ta nästa steg kan du investera i en bordgrill som även ger möjligheter att grilla kött och grönsaker som på en utomhusgrill. I och med att den inte ryker på samma sätt som de vanliga grill kan du utan problem grilla inomhus. Du kan även ha den på bordet så att du kan hålla koll på köttet eller grönsakerna samtidigt som du kan vara sällskaplig med dina gäster. Den tar också mindre plats än en vanlig grill om du bor trångt.

Att tänka på vid köp av smörgåsgrill

I och med att smörgåsgrillarna inte enbart kan grilla smörgåsar utan även kan tillaga andra enkla maträtter är de populära och användbara för de flesta hemmen. Vill du kunna använda smörgåsgrillen till annat än smörgåsar ska du välja en med en stor grillyta, där en större smörgås eller en halv baguette ryms. Dessa passar mycket bra för att även grilla exempelvis grönsaker eller kötträtter.

Funktioner
Om du vill ha en bra multigrill finns det grillar som är utrustade med sensorer som läser av tjockleken på kött eller liknande och sedan justerar temperatur och tillagningstid så att du kan få bästa möjliga resultat. Om du vill kunna göra annat under tiden som du tillagar mat, har du här en grill som näst intill sköter sig själv.

Dropptråg
Det är vanligt att det blir det mycket överflödigt fett i pannan efter att du grillat mackor, ost eller liknande. Ifall du vill undvika att dina smörgåsar badar i fett skall du välja en smörgåsgrill med avrinningsfunktion och dropptråg.

Att tänka på vid köp av bordsgrill

Effekt
Om du har fullt hus och mycket att göra och vill slippa stå vid grillen under hela kvällen kan det vara värt att investera i en bordsgrill med relativt hög effekt. Man kan säga att innebär högre effekt snabbare uppvärmnings och kortare grilltid.

Storlek och vikt
Vill du ha en bordsgrill vilket du smidigt kan ha med dig på äventyr, eller ställa undan när du inte använder den bör du välja en mindre grill med låg vikt.