Black & Decker - BXAC5E - Luftkylare

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället.
Symphony - DiET i 8 - Luftkylare

Symphony - DiET i 8 - Luftkylare

Smidig luftkylareKyler rum upp till 23m2 Stor vattentank på 8L Endast 95watts energiförbrukning 3 hastigheter Iskammare Symphonys luftkylare svalkar luften med hjälp av vatten och är därför energisnål..

2 990 :-2 190 :-

I lager

Smidig luftkylare

  • Tvättbart filter
  • Stor vattentank på 5L
  • Endast 80watts energiförbrukning
  • 3 hastigheter
  • Iskammare
  • Fungerar som luftkylare och luftfuktare

Black & Decker luftkylare svalkar luften med hjälp av vatten och är därför energisnål, effektiv och tystgående portabel och enkel att rulla undan vid tillfällen då den inte används. De mekaniska vreden är enkla att avläsa, använda och justera. Högt luftflöde på 270m3/h

Hur fungerar en luftkylare?   Luftkylning är det naturliga sättet att kyla ditt hus, det liknar en vind som strömmar över en sjö. Denna vind sänker temperaturen och har en avkopplande effekt på människor. En luftkylare kyler luften genom avdunstning av vatten. När vatten avdunstar till luften, blir resultatet en blandning av luft och vattenmolekyler. Denna kemiska förändring kräver värme, vilket gör att energi eller värme tas från luftmolekylerna - och det i sin tur sänker själva temperaturen i luften. Den rekommenderade maximala fuktighetsnivån är 60 % eller mindre, för att det ska bli en märkbar minskning av temperaturen. Den temperaturminskningen kommer att vara större i torrare klimat eftersom lägre fuktighet innebär mer avdunstning. När luftkylaren är igång bör den inte användas i slutna utrymmen och det måste alltid finnas vatten i vattentanken. Dörrar och fönster bör öppnas för att tillåta fritt luftflöde. En luftkylare fungerar bäst när den placeras nära ett öppet fönster. Frisk luft dras in i kylaren och cirkulerar i rummet. Den maximala kyleffekten känns av när en person står i flödet av luft som kommer ut ur luftkylaren.

Allmän information

Märke: Black & Decker
Modell: BXAC5E
Färg: Vit
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Luftkylare

Information om luftkonditionering

Display (ja/nej): Nej
Fjärrkontroll (ja/nej): Nej
Max. kvadratmeter kyla: 23
Timer (ja/nej): Nej
Värmefunktion (ja/nej): Nej

Teknisk data

Vikt (kg): 7
Black & Decker - BXAC5E - Luftkylare
Black & Decker - BXAC5E - Luftkylare
Black & Decker - BXAC5E - Luftkylare
Black & Decker - BXAC5E - Luftkylare
Black & Decker - BXAC5E - Luftkylare
Black & Decker - BXAC5E - Luftkylare

Mer från Black and Decker