SMEG - SMF03DGEU

  • SMEG - SMF03DGEU
Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället.

Populära alternativ i denna kategori

Bosch - MUM54A00

Bosch - MUM54A00

Köksmaskin från Bosch7 hastigheter: Snabb och effektiv bearbetning med sju hastighetsval. Enkel rengöring: Bunken och vispen kan diskas i maskin Säker användning: Står stadigt på bänken och täckta dri..

1 579 :-

I lager
SMEG - SMF13WHEU

SMEG - SMF13WHEU

Köksassistent i formpressad aluminiumSkål i glas (4,8 liter) 10 hastigheter Säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning Gummitassar gör att maskinen står stadigt Inbyggd sladdvinda Den ..

5 995 :-

Beställningsvara
SMEG - SMF03WHEU

SMEG - SMF03WHEU

Köksassistent i formpressad aluminiumSkål i polerat rostfritt stål (4,8 liter) 10 hastigheter Säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning Gummitassar gör att maskinen står stadigt Inbyg..

5 495 :-

Beställningsvara

Köksassistent i formpressad aluminium

  • Skål i polerat rostfritt stål (4,8 liter)
  • 10 hastigheter
  • Säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning
  • Gummitassar gör att maskinen står stadigt
  • Inbyggd sladdvinda

Den prisbelönta Smeg köksassistenten har blivit en stilikon i sig och är vackert utformad med en formpressad aluminiumkropp och enastående ergonomisk design. Den polerade rostfria stålskålen på 4,8 liter har perfekt kapacitet för flera olika användningsområden och sitter under den 800W direktdrivande motorn med planetär blandningsfunktion. Hävarmen på toppen möjliggör variabel hastighetskontroll mellan 1 och 10, där de lägre hastigheterna är perfekt för knådning och de högre är bättre för snabb omrörning. I paketet finns också en receptbok och tre bilagor för att komma igång.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp: Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.

SMEG Retro: Smegs 50-talsprodukter andas vintage. De klassiska mjuka linjerna och livfulla färgerna samverkar perfekt med den toppmoderna tekniken. Man kan lugnt säga att den här produktlinjen, som utvecklats av Smegs interna designstudio, definitivt har förändrat vårt sätt att tänka i fråga om vitvaror och hushållsmaskiner. Identitetslösa, massproducerade, fristående objekt har fått ge plats åt verkliga stilikoner. 

Allmän information

Märke: SMEG
Modell: SMF03DGEU
Färg: Svart
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Köksmaskiner

Information om köksmaskiner och assistenter

Antal skålar (st): 1
Bunkens material: Dolce&Gabbana
Medföljande tillbehör: Trådvisp i rostfritt stål, flatblandare i aluminium, degkrok i aluminium, silikonbelagd kakblandare, plastlock till skål
Upprullningsbar sladd (ja/nej): Ja

Teknisk data

Motoreffekt (watt): 800
Bunkens volym (l): 4.8
Höjd (cm): 37.8
Bredd (cm): 40.2
Djup (cm): 22.1

Mer från SMEG