KitchenAid - 3311ETB

  • KitchenAid - 3311ETB
Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället.

Populära alternativ i denna kategori

Bosch - MUM54A00

Bosch - MUM54A00

Köksmaskin från Bosch7 hastigheter: Snabb och effektiv bearbetning med sju hastighetsval. Enkel rengöring: Bunken och vispen kan diskas i maskin Säker användning: Står stadigt på bänken och täckta dri..

1 579 :-

I lager
SMEG - SMF13WHEU

SMEG - SMF13WHEU

Köksassistent i formpressad aluminiumSkål i glas (4,8 liter) 10 hastigheter Säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning Gummitassar gör att maskinen står stadigt Inbyggd sladdvinda Den ..

5 995 :-

Beställningsvara
SMEG - SMF03WHEU

SMEG - SMF03WHEU

Köksassistent i formpressad aluminiumSkål i polerat rostfritt stål (4,8 liter) 10 hastigheter Säkerhetsstopp när motorarmen lyfts och vid överbelastning Gummitassar gör att maskinen står stadigt Inbyg..

5 495 :-

Beställningsvara

Köksmaskin från KitchenAid

  • En ny generation av köksmaskiner med samma tidlösa, eleganta och rundade design med uppfällbart drivhuvud.
  • Metallkonstruktion med en förstklassig finish. Solid, robust och redo för många års användning.
  • Fantastisk prestanda: Lika effektiv som den klassiska KitchenAid köksmaskinen. Använd den till samma recept men i mindre mängder.
  • Lätt att rengöra och använda.
  • Tillbehörsfästet gör det enkelt att använda de klassiska tillbehören (fler än 15 olika tillbehör).

KitchenAid mini-köksmaskin med uppfällbart drivhuvud och skål på 3,3 liter som är perfekt för det mindre köket. Den är 20 % mindre och 25 % lättare än den klassiska 4,8 liters köksmaskinen, men med en motor som är lika kraftfull. Kökets kulinariska centrum med många möjligheter till extra tillbehör.

Professionell prestanda: KitchenAid har alltid förlitat sig på proffsen för att få råd, insikt och förslag när de utvecklar sina produkter. Det är inte bara därför de är unika, utan även för sin högkvalitativa tillverkning och sättet de sporrar din kulinariska passion med beprövad kvalitet. Oavsett om du är nybörjare eller redan är på god väg att bli en expert, är KitchenAid en idealisk samarbetspartner: alla apparater är inspirerade av, utformade av och utvecklade i samarbete med professionella kockar. Resultatet av denna långvariga relation är en serie produkter vars teknik och material levererar förstklassiga professionella resultat. Detta innebär högkvalitativa, snygga och effektiva produkter och fler alternativ för matlagning och köksinredning. Alla som verkligen förstår vad det innebär att ta mat på allvar kan nu få professionella resultat tack vare KitchenAid-produkternas utformning.

Konstnärlig kvalitet: Synen och känseln är de första sinnena som kommer i kontakt med KitchenAid. Faktum är att alla KitchenAid-apparater står för fint hantverk, hållbarhet, sofistikerade material, robusthet och ett öga för detaljer. Rostfritt stål ger känslan av hållbarhet och enastående kvalitet för både ögon och händer. Alla dessa delar kombineras i harmoni med minutiös utformning och omsorg, både för större och mindre apparater.

Ikonisk design: Hela KitchenAids sortiment av mindre hushållsapparater, större apparater och matlagningsredskap har alltid stått ut med sin tidlösa, distinkta och djärva design, inspirerad av den ikoniska köksmaskinen, som ger köket karaktär. Fint hantverk, hållbarhet, robusthet, kvalitetsmaterial och ett öga för detaljer var och är tveklöst grunden för alla KitchenAids mindre och större apparater, oavsett om de är fristående eller inbyggda modeller. 

Allmän information

Märke: KitchenAid
Modell: 3311ETB
Färg: Twilight blue
Garanti (år): 5
Produktgrupp: Köksmaskiner

Information om köksmaskiner och assistenter

Antal skålar (st): 1
Bunkens material: Rostfritt stål
Medföljande tillbehör: Bunke 3,3 liter, ballongvisp, flatblandare, degkrok
Pulsfunktion (ja/nej): Nej

Teknisk data

Motoreffekt (watt): 250
Bunkens volym (l): 3.3

Mer från KitchenAid