Bosch - MUM58NP60

 • Bosch - MUM58NP60

Köksmaskin från Bosch

 • 7 hastigheter: Snabb och effektiv bearbetning med sju hastighetsval.
 • Enkel rengöring: Bunken och vispen kan diskas i maskin
 • Säker användning: Står stadigt på bänken och täckta drivuttag.
 • Tillbehörsväska: Förvara tillbehören i bunken

Med oslagbart resultat och prisvinnande design möter denna kraftfulla köksmaskin professionella behov.

Diska bunken och vispen i maskin Rengöring efter bakning brukar ta tid. Både bunken och vispen kan diskas i maskin för att förenkla rengöringen.

Tillbehör för både bakning och matlagning. Medhjälparen oasett om du ska baka eller laga mat. Förutom det som ingår så finns en mängd extra tillbehör såsom glassmaskin, sädeskvarn, pastamaskin, köttkvarn, kaksprits med mera att komplettera med. Det finns ett tillbehör för de flesta uppgifterna i köket.

Blandararmen lyfts enkelt upp med ett knapptryck. Byta verktyg borde vara så enkelt som möjligt. EasyArm Lift förenklar matlagningen och bakningen. Med ett enkelt knapptryck lyft blandararmen upp automatiskt. Inte bara enkelt, det går fort också.

Perfekt knådning i både sid och höjdled. För det perfekta resultatet måste alla ingredienser knådas ihop. Med 3D PlanetaryMixing som bearbetar degen både i sid och höjdled för att efterlikna en knådning för hand. Detta leder till att hela degen blir ordentligt bearbetat för bästa glutenutvinning.

Hastigheten inställbar i sju steg. De olika redskapen kräver olika hastigheter. Tack vare de sju olika hastigheterna kan varje uppgift göras snabbt och effektivt med högsta precition. Behövs tillfällfälligt en hög hastighet för att mixa ihop ingredienser så finns en pulsfunktion till hands.

Utformad för bästa knådning. Kapacitet är inte samma sak som bunkens storlek. För bästa resultat ska bunkens utformning och degkrokens form vara anpassade för varandra. Den rostfria bunken på 3.9l är både anpassad för mindre mängder men klarar även enkelt en större deg - jäst deg på upp till 1.9kg eller en kaksmet upp till 2.7kg.

Smidig förvaring med sladdfack. Ingen sladd i vägen vid förvaring. Köksmaskinen har ett sladdfack för smidig och enkel förvaring efter användandet.

Tillbehören kan förvaras i bunken. Sluta leta efter tillbehören. I tillbehörsväskan förvaras smidigt konditorsetet tillsammans med skivorna för grönsaksskäraren. Väskan passar perfekt i köksmaskinens bunke så tillbehören alltid finns nära till hands.

Enkel påfyllning tack vare automatiskt parkeringsläge. Låt inte onödigt spill förstöra humöret vid bakning. Det automatiska parkeringsläget för degkrok och visp skapar utrymmer för påfyllning. Verktygen stannar alltid baktill i bunken så det blir mer utrymme för enkel påfyllning framtill.


 

Allmän information

Märke: Bosch
Modell: MUM58NP60
Färg: Rosa
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Köksmaskiner

Information om köksmaskiner och assistenter

Antal skålar (st): 1
Bunkens material: Rostfri
Medföljande tillbehör: Professionella konditortillbehör för bästa resultat - omrörare med silikonkant, rostfri ballongvisp med justerbar höjd och degkrok, grönsaksskärare med 3 skivor (5 funktioner). Vändbar skärskiva, vändbar rivskiva och skiva för fin strimling, glasblender på 0.8l
Pulsfunktion (ja/nej): Ja
Upprullningsbar sladd (ja/nej): Ja

Teknisk data

Bunkens volym (extra) (l): 3.9
Motoreffekt (watt): 1000
Kapacitet (l): 2.7
Vikt (kg): 7.2
Höjd (cm): 28.2
Bredd (cm): 28
Djup (cm): 27.1
Bosch - MUM54A00
  1 579 :-
  I lager

  Mer från Bosch