Bosch - MUM48R1

 • 1 190 :-

Köksmaskin från Bosch

 • Praktisk allt-i-allo-maskin med bunke i rostfritt stål på 3.9 l. Kapacitet upp till 2.0 kg deg
 • Mångfunktionell med tillbehör för att knåda, vispa, blanda, skiva, riva och mixa
 • MultiMotion Drive knådar degen både i höjd och sidled bör bästa bearbetning
 • Kan kompletteras med olika tillbehör efter behov - t.ex. glassmaskin, matberedartillsats, passertillsats, kaksprits m.m.
 • Enkel och säker att använda. Diskmaskinbara tillbehör (ej köttkvarn) som gör renhållningen enkel

MUM4 - den väl beprövade klassikern bland köksmaskiner - Bosch-kvalitet full med tillbehör

Diska bunken och vispen i maskin Rengöring efter bakning brukar ta tid. Både bunken och vispen kan diskas i maskin för att förenkla rengöringen.

Fyra hastighetsval för olika arbetsmoment. För bästa resultat kan hastigheten anpassas i fyra steg beroende på arbetsmoment.

Perfekt knådning i både sid och höjdled. För det perfekta resultatet måste alla ingredienser knådas ihop. Med 3D PlanetaryMixing som bearbetar degen både i sid och höjdled för att efterlikna en knådning för hand. Detta leder till att hela degen blir ordentligt bearbetat för bästa glutenutvinning.

Står stadig på sugfötter av gummi. Står säkert och stadigt på bänken. Tack vare sugfötter av gummi står den stadigt på bänken även vid tyngre knådning. Drivuttagen är täckta för extra säkerhet och en elektronisk spärr hindrar att maskinen startar oönskat.

Enkel påfyllning tack vare automatiskt parkeringsläge. Låt inte onödigt spill förstöra humöret vid bakning. Det automatiska parkeringsläget för degkrok och visp skapar utrymmer för påfyllning. Verktygen stannar alltid baktill i bunken så det blir mer utrymme för enkel påfyllning framtill.

Konditorset för bakning ingår. Låt dig inte begränsas för att du saknar rätt verktyg. Konditorsetet med ballongvisp, grovvisp och degkrok för all typ av bakning. Med de här verktygen kan du vispa maränger, blanda smet till sockerkaka eller knåda en jäsdeg. Alla går dessutom att diska i maskin.


 

Allmän information

Märke: Bosch
Modell: MUM48R1
Färg: Röd
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Köksmaskiner

Information om köksmaskiner och assistenter

Antal skålar (st): 1
Bunkens material: Rostfri
Medföljande tillbehör: Degkrok, ballongvisp och grovvisp, mixer, Grönsaksskärare med 3 skivor (5 funktioner). Vändbar skärskiva, vändbar rivskiva och skiva för fin strimling
Pulsfunktion (ja/nej): Ja
Upprullningsbar sladd (ja/nej): Nej

Teknisk data

Bunkens volym (extra) (l): 3.9
Motoreffekt (watt): 600
Kapacitet (l): 2
Vikt (kg): 4,5
Höjd (cm): 26.5
Bredd (cm): 26.5
Djup (cm): 30.5
Bosch - MUM48R1
Bosch - MUM48R1
Bosch - MUM48R1
Bosch - MUM48R1
Bosch - MUM54A00
  1 579 :-
  I lager

  Mer från Bosch