Växtlampor

Lampan kan hängas direkt ovanför plantorna och den är idealisk vid förökning av nya plantor från frö eller stickling. Så snart fröet börjat gro behöver det ljus. Detsamma gäller för sticklingar som bör placeras direkt under lampan. Om de står för långt ifrån ljuset kan de bli gängliga och klena. Med LightWave får man kompakta, buskiga plantor förutsatt att de placeras nära ljuskällan.


LightWave växtlampa - T5 2x24 Watt

LightWave växtlampa - T5 2x24 Watt

Perfekt för uppdragning av sticklingar och fröerPassar för inomhusodling av kryddor i köketUtmärkt val för belysning av orkidéerAnvänd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter. Ger pe..

999 :-699 :-

I lager
LightWave växtlampa - T5 4x54 Watt

LightWave växtlampa - T5 4x54 Watt

Perfekt för uppdragning av många sticklingar och fröerUtmärkt val för belysning av orkidéerAnvänd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter.En underbar lampa för övervintring, plantuppdra..

2 238 :-

 
LightWave växtlampa - T5 4x24 Watt

LightWave växtlampa - T5 4x24 Watt

Perfekt för för uppdragning av sticklingar och fröerPassar för inomhusodling av kryddor i köketUtmärkt val för belysning av orkidéerAnvänd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter.Ger pe..

1 613 :-

 
LightWave växtlampa - T5 8x54 Watt

LightWave växtlampa - T5 8x54 Watt

Lightwaves största modell för uppdragning av många sticklingar och fröerFunktion för att stänga av/sätta på 4 eller 8 lysrör.Använd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter.En underbar l..

3 113 :-