Philips Hue - White A60 E27 Retail 2Pack

  • 269 :-

  • Exkl moms: 215 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Hue White - Lampor

  • 2 x E27-ljuskällor
  • Varmvitt ljus (2 700 K)

Smart styrning både hemifrån och utanför hemmet Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra belysningen var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka innan du gick hemifrån och tänd lamporna om du arbetar sent.

Ställ in en timer för bekvämlighetens skull Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor tända.

Installationsfri dimring Med Philips Hue får du en garanterat jämn dimring. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

Styr det på ditt sätt Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från en smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

Kräver en Philips Hue-brygga Anslut dina Philips Hue-lampor med bryggan så kan du styra belysningen från en smarttelefon eller surfplatta via Philips Hue-appen.

LED-ljuskälla som styrs trådlöst Den här LED-ljuskällan kan styras trådlöst om du ansluter den till Philips Hue-bryggan för styrning via smarta enheter eller till Philips Hue-strömbrytaren med dimmer.

Endast dimbar med Philips Hue-kompatibla enheter Den här produkten kan bara dimras om den är ansluten till Philips Hue-bryggan eller till en Philips Hue-kompatibel enhet

Lägg till en Philips Hue-ljuskälla med vitt sken och ge hemmet ett lyft med varmvitt ljus som kan dimras och fjärrstyras. Du kan även ställa in ett program som gör att det ser ut som att du är hemma trots att du är bortrest.

Allmän information
Apple HomeKit stöd (Ja/Nej): Ja
Google Home stöd (Ja/Nej): Ja
IoT plattform: Philips-Hue
Zigbee (Ja/Nej): Ja
Märke: Philips Hue
Modell: Hue White A60 E27 Retail 2Pack
Färg: Vit
Driftkälla: Nätdrift
Garanti (år): 1
Produktgrupp: LED-glödlampa
Information om belysning:
Belysningsfärg: Vita nyanser
Dimningsbar (Ja/Nej): Ja
Indirekt ljus (ja/nej) Nej
Sockel: E27
Uppgraderbar programvara (Ja/Nej): Ja
Energimärkning
Energiklass: A+
Teknisk data
Färgtemperatur (K): 2200-6500
Livstid (h): 25000
Ljusflöde (lumen): 806
Watt: 9.5
Wattmotsvarighet: 60
Philips Hue - White A60 E27 Retail 2Pack
Philips Hue - White A60 E27 Retail 2Pack
Philips Hue - White A60 E27 Retail 2Pack
Philips Hue - White A60 E27 Retail 2Pack
Philips Hue - White A60 E27 Retail 2Pack