Philips Hue - Pillar HUE single spot black 1x55W 230V

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Proshop
Philips Hue LightStrip Plus V4 2m Base Kit 647:-
Elgiganten
Philips Hue LightStrip Plus 8718699703424 660:-


Pillar - Svart

  • Strömbrytare med dimmer medföljer
  • GU10
  • Svart
  • Smart styrning med Hue-bryggan

Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer) Med den batteridrivna strömbrytaren med dimmer för Philips Hue kan du enkelt styra ljuset från dina White Ambiance-lampor. Gå igenom de fyra olika ljusinställningarna genom att helt enkelt trycka på knappen, dimra ljuset uppåt eller nedåt och ställ in för enkel användning. Strömbrytaren med dimmer kan placeras var som helst i den lilla och eleganta dockan och inget kablage krävs. Använd den som en fjärrkontroll eller som en strömbrytare på väggen och njut av rätt ljusinställning för alla stunder på dagen. Du kan lägga till upp till tio Hue-lampor till en strömbrytare med dimmer.

Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar Ljus påverkar vår sinnesstämning och vårt beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa vardagsrutinerna till stunder som du kan njuta av. Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med ett kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med ett fininställt starkt vitt ljus eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.

Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan Anslut dina Philips Hue-lampor till bryggan och upplev systemets oändliga möjligheter.

Skapa stämning med ett varmvitt till svalt dagsljus Skapa rätt stämning för varje ögonblick och dekorera hemmet med ett varmvitt till kallvitt ljus. Njut av olika stilar året om; ett klart, vitt ljus som påminner om en vårvind, ett varmvitt ljus som skiner som sommarsolen eller ett iskallt dagsljus som för tankarna till vintern.

Vakna och somna naturligt Med Philips Hue kan du snabbt komma upp ur sängen och starta dagen utvilad. Ljusstyrkan ökar gradvis för att efterlikna en soluppgång och hjälper dig att vakna naturligt så du slipper vakna av det höga ljudet från en väckarklocka. Börja dagen på rätt sätt. På kvällen hjälper det avslappnande varmvita ljuset dig att varva ner och förbereder din kropp för en god natts sömn. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.

Smart styrning både hemifrån och utanför hemmet Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra belysningen var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka lamporna innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.

Ställ in en timer för bekvämlighetens skull Med Philips Hue kan du få det att se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig för att du har lämnat några lampor tända. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.

Styr det på ditt sätt Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

Högt ljusflöde Ljuskällor av hög kvalitet med starkt ljusflöde som ger gott om vitt ljus för alla tillfällen och uppgifter.Tillbehör

Philips Hue - Brygga
Philips Hue - Rörelsesensor


 

Produktblad:

Varumärke: Philips Hue
Modellbeteckning: Pillar HUE single spot black 1x5.5W 230V
Höjd (cm): 12
Bredd (cm): 10.3
Djup (cm): 10.3
Garanti (år): 1

Allmän information

Belysningsfärg: Vita nyanser
IoT plattform: Philips-Hue
Färg: Svart
Driftkälla: Nätdrift
Produktgrupp: Spotlight

Funktioner och egenskaper

Apple HomeKit stöd (Ja/Nej): Ja
Dimningsbar (Ja/Nej): Ja
Google Home stöd (Ja/Nej): Ja
Uppgraderbar programvara (Ja/Nej): Ja
Zigbee (Ja/Nej): Ja

Teknisk data

Färgtemperatur (K): 2200-6500 
Livstid (h): 15000
Typ av sockel: GU10
Watt: 5.5
Vikt (kg): 1.2

Energimärkning

Energiklass: A

Recensioner

Philips Hue - Pillar HUE single spot black 1x55W 230V
Philips Hue - Pillar HUE single spot black 1x55W 230V
Philips Hue - Pillar HUE single spot black 1x55W 230V
Philips Hue - Pillar HUE single spot black 1x55W 230V
Philips Hue - Pillar HUE single spot black 1x55W 230V

Mer från Philips Hue