Bastubelysning

Rätt typ av belysning i bastun är en viktig del av att skapa en trevlig atmosfär. I allmänhet önskas låg stämningsbelysning i en bastu, som kan skapas till exempel genom att nedsänka mindre ljuspunkter i taket eller bänkar. Förutom stämningsbelysning är det alltid värt att överväga användbarhet - till exempel är det mer bekvämt att städa bastun i rätt belysning! I det här fallet är det definitivt värt att skaffa en så kallad vanlig bastubelysning eller bastulampa som k ... Läs mer


Köpråd Bastubelysning

Rätt typ av belysning i bastun är en viktig del av att skapa en trevlig atmosfär. I allmänhet önskas låg stämningsbelysning i en bastu, som kan skapas till exempel genom att nedsänka mindre ljuspunkter i taket eller bänkar. Förutom stämningsbelysning är det alltid värt att överväga användbarhet - till exempel är det mer bekvämt att städa bastun i rätt belysning! I det här fallet är det definitivt värt att skaffa en så kallad vanlig bastubelysning eller bastulampa som kan användas när ytterligare ljus behövs. Eller om du till exempel vill ha en upplyst stäva i din bastu hittar du också det hos Hemmy.se, med resten av de mest populära bastubelysningarna till förmånliga pris!

Bastubelysning implementerad med LED-teknik

Fler och fler människor tänder sina bastur med hjälp av lysdioder. LED-bastulampor är enkla att installera under konstruktionen av bastun och säkra att använda i bastun på grund av deras låga spänning. Transformatorn installeras sedan ofta på en torr plats. Lysdioderna kan installeras på bastubänkarna eller i taket, men de slutliga elektriska anslutningarna bör lämnas till en professionell. I vårt sortiment hittar du färdiga LED-bastubelysningssatser med transformator och antalet ljuspunkter du vill ha!