Bastubelysning

Rätt belysning är viktigt för att skapa en trevlig stämning i en bastu. I allmänhet önskar man låg stämningsbelysning i en bastu, som kan skapas genom att sänka in mindre ljuspunkter i taket eller bänkarna. Det är också viktigt att överväga belysningens användbarhet - det är bekvämare att städa bastun i rätt belysning! Därför kan det vara bra att ha en vanlig bastubelysning eller bastulampa att använda när man behöver extra ljus. Vi har ett brett utbud av bastubelysnin ... Läs mer


Köpråd Bastubelysning

Rätt belysning är viktigt för att skapa en trevlig stämning i en bastu. I allmänhet önskar man låg stämningsbelysning i en bastu, som kan skapas genom att sänka in mindre ljuspunkter i taket eller bänkarna. Det är också viktigt att överväga belysningens användbarhet - det är bekvämare att städa bastun i rätt belysning! Därför kan det vara bra att ha en vanlig bastubelysning eller bastulampa att använda när man behöver extra ljus. Vi har ett brett utbud av bastubelysningar till förmånliga priser.

Bastubelysning implementerad med LED-teknik

En populär val för bastubelysning är att använda LED-teknik. LED-bastulampor är enkla att installera när bastun byggs och säkra att använda på grund av deras låga spänning. Transformatorinstallationen sker oftast på en torr plats. Lysdioderna kan installeras på bastubänkarna eller i taket, men elektriska anslutningar bör lämnas till en professionell. Vi erbjuder färdiga LED-bastubelysningssatser med transformator och det antal ljuspunkter som du önskar.