Fönstertvättar


Att ha rena och fräscha fönster gör mycket hemmet.  Ljusinsläppet blir bättre samtidigt som hela hemmet känns renare och fräschare. För en så effektiv och bra rengöring som möjligt kan du satsa på en bra fönstertvätt med hjälp av fönstertvätten sparar du både tid och möda. Den lämpar sig också utmärkt till att rengöra andra släta ytor som till exempel kaklet i badrummet eller diskbänken i köket. ... Läs mer

Alla produkter

Electrolux - WS71-6TG
Kärcher - WV2 + N
  749 :-
  I lager
  Kärcher - WV5 + N

  Köpråd Fönstertvättar

  Att ha rena och fräscha fönster gör mycket hemmet.  Ljusinsläppet blir bättre samtidigt som hela hemmet känns renare och fräschare. För en så effektiv och bra rengöring som möjligt kan du satsa på en bra fönstertvätt med hjälp av fönstertvätten sparar du både tid och möda. Den lämpar sig också utmärkt till att rengöra andra släta ytor som till exempel kaklet i badrummet eller diskbänken i köket.

  En fönstertvätt är otroligt enkel att använda och fungerar så här. Du sprutar vatten och rengöringsmedel på fönstret eller ytan som du vill rengöra och tvättar sedan med mikrofiberduken. Därefter suger du upp det överflödiga vattnet med den batteridrivna fönsterskrapan. Enkelt, smidigt och förträffligt resultat.

  När du väljer fönstertvätt bör du först och främst ta hänsyn till ditt fönster. Hur är det uppbyggt? Har det massa skarvar? Är glaset bräckligt? Ett fönster med massor av skarvar kräver till exempel en extra bra och följsam fönsterskrapa som kommer åt i alla hörn. Välj också en skrapa med ett ergonomiskt skaft som förenklar arbetet detta gör fönstertvätten skön att hålla, även vid besvärliga vinklar och hörn. För att fönstertvätten ska vara bekväm att använda underlättar det även om den har en förhållandevis låg vikt.

  Välj en fönstertvätt med bra batteritid och en stor smutsvattenbehållare om du vill kunna arbeta utan att regelbundet behöva tappa ur behållaren eller ladda fönstertvätten. Håll också utkik efter fönstertvättar med bältesclips det förenklar ifall du enkelt vill kunna växla mellan sprayflaska, mikrofiberduk och skrapa när du exempelvis står på en stege.