Slipar

Visa endast


Black and Decker - KA330E-QS

664 :-

Planslip från Black and DeckerErgonomiskt tvåhandsgrepp Enkelt att avlägsna dammuppsamlingsbehållaren Kardborrefäste för snabb slipning och enkelt pappersbyte DUOSAND är världens första 1/3 arks slipm..

KA330E-QS
I lager
Bosch Powertools - PSM 18 LI SOLO (utan batteri och laddare)

719 :-

Sladdlös litiumjonmultislip PSM 18 LIKompakt, kraftfull universalslip för sandpappring, även på svåråtkomliga ställen och på små ytor. Ingen minneseffekt, ingen självurladdning, alltid redo att använd..

PSM 18 LI SOLO (utan batteri och laddare)
 
Bosch Powertools - PWS 850-125

740 :-

Stadig effekt!Den kraftiga vinkelslipen PWS 850-125 från Bosch är perfekt för kapning, kortning, slipning, borstning och tillkapning av kakel och betongsten.Vibrationsdämpat handtag ger maximal komf..

PWS 850-125
 
Bosch Powertools - PSM 160 A

715 :-

Kraftig allkonstnär som slipar.Kraftig allkonstnär (160 W) för slipning och polering även på svåråtkomliga ställen och små ytor. Jobba rent tack vare Bosch mikrofiltersystem: den inbyggda dammsugaren ..

PSM 160 A
 
Bosch Powertools - PSS 250 AE MICROFILTER

849 :-

Suverän ytfinish på stora ytor.Perfekt lösning för finslipning och snabb avverkning med kraftig 250 W-motor och slipyta på 92x182 mm. Jobba rent tack vare Bosch mikrofiltersystem: den inbyggda dammsug..

PSS 250 AE MICROFILTER
 
Bosch Powertools - PSS 200A MICROFILTER

499 :-

Suverän ytfinish på stora ytor.Perfekt lösning för finslipning och snabb avverkning med kraftig 200 W-motor och slipyta på 92x182 mm. Jobba rent tack vare Bosch mikrofiltersystem: den inbyggda dammsug..

PSS 200A MICROFILTER
 
Bosch Powertools - PEX 400 AE

1 099 :-

Expertexcenterslip PEX 400 AE: slipning på hög nivå.Kraftig och robust excenterslip: den kompakta konstruktionen ger optimal hantering och underlättar arbetet. Excenterprincipen ger ett fint slipresul..

PEX 400 AE
 
Black and Decker - KA272-QS

849 :-

Multislip från Black and DeckerVändbar slipplatta gör det möjligt att komma åt på trånga ställen. ..

KA272-QS
 
Black and Decker - KA280-QS

782 :-

Multislip från Black and DeckerKardborrefäste för enkelt byte och effektivare slipning Plan-, hörn-, detalj- och excenterslip, allt i en och samma maskin 220 W stark motor för snabb och effektiv slipn..

KA280-QS
 
Black and Decker - KA2500K-QS

749 :-

Slipmus från Black and DeckerDammbehållare med mikrofiltrering för optimal dammuppsamling. Slipnät, som sätts på snabbt och enkelt, ger upp till fyra gånger längre livslängd på slippappret. Kompakt de..

KA2500K-QS
 
Black and Decker - KA191EK-QS

792 :-

Excenterslip från Black and DeckerExcenterslip - idealisk för slipning/polering av trä, metall, plast och färg båda på plana och ojämna ytor Idealisk vid slipning av ytor som skall målas eftersom exce..

KA191EK-QS
 
Bosch Powertools - PSM 200 AES

999 :-

Multikonstnären - PSM 200 AESTvå utbytbara slipplattor för hörn, kanter och större ytor. Steglös varvtalsinställning för materialanpassade arbeten. Mikrokardborrband för snabbt byte av slippappret. Mi..

PSM 200 AES
 
Black and decker - KG912-QS

631 :-

Vinkelslip från Black and DeckerIdealisk för avlägsning av rost, kapning av bultar och andra renoveringsarbeten 900W motor ger perfekt balans mellan kraft, vikt och storlek Sidohandtag med 3 lägen för..

KG912-QS
 
Bosch Powertools - PWS 1900W ANTIVIBRATION

1 390 :-

Smidig och säker kapning, grovbearbetning, borstning, slipning och polering med vibrationsdämpat handtag. är kraftiga, lätthanterliga och säkra. Kraftig lösning (1.900 W) med vibrationsdämpat handtag ..

PWS 1900W ANTIVIBRATION
 
Black and Decker - KA2000-QS

420 :-

Slipmus från Black and DeckerDammtät strömbrytare för säker drift. Kompakt design med gummiklädda greppområden ger optimal kontroll. Dammbehållare med mikrofiltrering för optimal dammuppsamling. Slipn..

KA2000-QS
 
Bosch Powertools - AdvancedOrbit 18 solo (utan batteri och laddare)

890 :-

Sladdlös excenterslip (utan batteri och laddare)Utmärkt hantering, kontroll och användning för rent och effektivt arbete i alla riktningar (horisontellt, vertikalt, över huvudhöjd). Kan användas för s..

AdvancedOrbit 18 solo (utan batteri och laddare)
 
Bosch Powertools - PEX 300 AE

860 :-

Allroundexcenterslip PEX 300 AE: perfekta ytor smidigt.Kompakt och lätt konstruktion ger optimal hantering och gör arbetet smidigt. Excenterprincipen ger ett fint slipresultat vid hög avverkning och s..

PEX 300 AE
 
Bosch Powertools - PSM PRIMO

499 :-

Multislipen PSM Primo imponerar med intuitiv hantering och unik design.Slipar hörn och kanter samt små och halvstora ytor. Mikrokardborren ger snabba slippappersbyten. Mikrofiltersystem med dammsugara..

PSM PRIMO
 
Bosch Powertools - PWS 750-115

649 :-

Stadig effekt!Kompakt konstruktion ger alltid säker och kontrollerad hantering.Många användningsområden för kapning, kortning, slipning och borstning av metall, kakel och betongsten tack vare krafti..

PWS 750-115
 
Black and decker - KG911-QS

599 :-

Vinkelslip från Black and DeckerIdealisk för avlägsning av rost, kapning av bultar och andra renoveringsarbeten 900W motor ger perfekt balans mellan kraft, vikt och storlek Sidohandtag med 3 lägen för..

KG911-QS
 
Bosch Powertools - PSM 18 LI 25AH

1 295 :-

Sladdlös litiumjonmultislip PSM 18 LIKompakt, kraftfull universalslip för sandpappring, även på svåråtkomliga ställen och på små ytor. Ingen minneseffekt, ingen självurladdning, alltid redo att använd..

PSM 18 LI 25AH
 

Köpråd Slipar

Med hjälp ifrån en slip eller putsmaskin kan du lätt utföra arbeten som att slipa bort rost och färg och slipa och putsa ytor. Det finns en mängd olika typer av slipmaskiner och de olika typerna är bra på olika typer av sliparbeten.

Planslip

Detta är den vanligaste typen av slipmaskin för virke och byggmaterial. Slipen fungerar igenom att en platta klädd med slippapper skakar och därmed slipar materialet du kör den på. 

Planslipen kan vara fyrkantig eller trekantig. För slipning av större ytor där du har gott om plats, exempelvis en bordsskiva är en stor fyrkantig planslip att rekommendera. Slipar du i trånga utrymme eller i hörn är en liten trekantig "slipmus" ett bättre val. Det är viktigt att det är enkelt att byta slippapper, att slippappret sitter fast ordentligt samt att handtaget är ergonomiskt och vibrationsdämpat. På alla typer av slipar är det viktigt att det går att koppla dem till en dammsugare så att du slipper få hela ditt hem fullt med slipdamm.

Roterande excenterslip

Till större ytor och för lite grövre slipning är en roterande excenterslip ett bra alternativ. Maskinen har ett runt sliphuvud som roterar excentriskt för att undvika repor. Har du till exempel ett stort, repigt bord som behöver snyggas till är det här det ultimata verktyget. En excenterslip vibrerar ej lika mycket som en planslip och den avverkar mer. Därför kan en maskin med stark motor vara ett utmärkt val. En nackdel med excenterslipen är att den ej kommer in i hörn i och med att den är rund.