SMEG - FQ960PB

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster förlänger leveranstiden.
Inbärning av produkt (2 799 :-)
Inbärning och bortforsling av din gamla produkt (3 199 :-)
Inbärning och installation (3 699 :-)
Inbärning- installation och bortforsling av gammal produkt (3 999 :-)

SideBySide-skåp från SMEG

  • No frost
  • Semesterfunktion
  • Multizon

Smegs ingående undersökningar i fråga om stiltrender har resulterat i sidebyside som tilltalar alla. Denna typ av skåp kallas french door och då är frysen nedtill vilket gör att du får en otroligt bra överblick på alla som finns i kylen och frysen är lätt att hitta i. På dörren finns även en lättanvänd display så att du kan styra skåpet alla egenskaper direkt från utsidan. Detta skåp har även LED-belysning för att få ett så bra och energisnålt ljus som möjligt i hela kyldelen.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp. Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio,  där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.


Tillbehör

 

Allmän information

Märke: SMEG
Modell: FQ960PB
Färg: Pastellblå
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Side by side
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej

Information om sidebyside

**** märkning frys: ****
Display på dörr (ja/nej): Nej
Frysen placering: Nedtill
Infrysningskapacitet (kg/24h): 13
Ismaskin (ja/nej): Ja, manuell
Lagringskapacitet frys vid strömavbrott (h): 15
Självavfrostande frys (ja/nej): Ja
Självavfrostande kyl (ja/nej): Ja
Vattenanslutning (ja/nej): Nej

Energimärkning

Energiklass: A+

Teknisk data

**** märkning frys: ****
Netto kapacitet frys (l): 384
Årlig energiförbrukning (kWh/år): 459
Ljudnivå (dBA): 46
Kapacitet kyl (l): 157
Vikt (kg): 95,4
Höjd (cm): 187
Bredd (cm): 92.2
Djup (cm): 74.7
SMEG - FQ960PB
SMEG - FQ960PB
SMEG - FQ60B2PE1

SMEG - FQ60B2PE1

SideBySide-skåp från SMEGDisplay med touchkontroll No frost Semesterfunktion Multizon Smegs ingående undersökningar i fråga om stiltrender har resulterat i sidebyside som tilltalar alla. Denna typ av..

20 895 :-
I lager
SMEG - SBS8004PO

SMEG - SBS8004PO

SideBySide-skåp från SMEGLCD display och kontrollpanel i soft touch-yta Vatten- och is-automat för kuber eller krossad is Semesterfunktion Barnsäkerhetsfunktion Handtag i mässing JaSmegs ingående unde..

37 995 :-
Beställningsvara
SMEG - SBS8004P

SMEG - SBS8004P

SideBySide-skåp från SMEGLCD display och kontrollpanel i soft touch-yta Vatten- och is-automat för kuber eller krossad is Semesterfunktion Barnsäkerhetsfunktion Handtag i guld JaSmegs ingående undersö..

37 995 :-
Beställningsvara
SMEG - SBS8004AO

SMEG - SBS8004AO

SideBySide-skåp från SMEGLCD display och kontrollpanel i soft touch-yta Vatten- och is-automat för kuber eller krossad is Semesterfunktion Barnsäkerhetsfunktion Handtag i mässingSmegs ingående undersö..

37 995 :-
Beställningsvara

Mer från SMEG