Paket ugn och häll
SMEG - SO6301TN - SI1M4644D

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
ComputerSalg
SMEG REFRIGERATOR SMF WITH ACCESSORIES SMIC01 1248:-
Komplett.se
Smeg SMIC01 tillbehör till SMB401 glassmaskin 1259:-
Elon
Smeg Tillbehör Ice kräm Maker Accessory SMIC01 1390:-
Bagaren och kocken
Smeg Glassmaskin 1395:-
SMEG - SFP6301TVN - SI1M4644D - Självrengörande ugn, 60cm häll
26%
 • Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
 • Stektermometer (Ja/Nej): Nej
 • Typ av häll: Induktion
19 990:-
26 990:-
SMEG - SFP6301TVN - SI1F7845B - Självrengörande ugn, 80cm häll
30%
 • Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
 • Stektermometer (Ja/Nej): Nej
 • Typ av häll: Induktion
22 990:-
32 790:-
SMEG - SF6301TVX - SI1M4644D
23%
 • Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
 • Stektermometer (Ja/Nej): Nej
 • Typ av häll: Induktion
18 990:-
24 790:-


Stilrent ugn och häll paket från Smeg!


SMEG - SO6301TN

 • Varmluft
 • Energisnål

Smegs exklusiva ugnar, designade och tillverkade i Italien är utmärkta produkter för matlagning som alltid levererar bästa resultat.Upptäck eleganta och tidlösa ugnar från den estetiska linjen Classic.

Ta din matlagning till nya höjder med SMEGs ugn i elegant svart design. Denna ugn kombinerar klassisk estetik med moderna funktioner för att ge dig bästa möjliga matlagningsupplevelse. Med den traditionella ugnen kan du njuta av bekvämligheten med elektronisk temperaturkontroll, som bevarar temperaturen inne i ugnen med en precision på 2-3 °C. Du behöver inte längre oroa dig för ojämn uppvärmning eller överkokning. Dessutom minskar snabbuppvärmningsfunktionen uppvärmningstiden med upp till 50%, så du kan börja laga mat snabbare än någonsin.

SMEG har även tänkt på rengöringen av ugnen. Med Smegs Ever Clean emalj blir rengöringen enklare än någonsin. Avlagringar lösgörs effektivt med hjälp av ångrengöring, vilket sparar tid och ansträngning. Du kan nu laga fantastiska måltider utan att behöva oroa dig för rengöringen efteråt.

Ugnen har en stilren svart finish och klassisk estetik, vilket gör den till en perfekt passform för alla kök. Den har en helglasdörr med ett elegant svart handtag, vilket ger en tidlös och sofistikerad look.

Med 10 tillagningsfunktioner och flera andra praktiska alternativ som varmhållning och fördröjd start och slut på tillagningen, har du alla verktyg du behöver för att skapa fantastiska maträtter. Dessutom har vår ugn säkerhetsfunktioner som barnlås, så du kan laga mat med frid i sinnet.


SMEG - SI1M4644D

 • Multizone
 • Induktion
 • Produktmått (mm): 53x600x510

Uppgradera ditt kök med SMEGs 60 cm induktionshäll i elegant svart design. Denna universella häll är både stilren och mångsidig, och kommer att ge dig enastående prestanda och bekvämlighet i köket. Induktionshällen använder den senaste tekniken inom elektromagnetisk induktion för att generera värme direkt i botten av pannan. Resultatet är snabb och jämn uppvärmning, vilket gör att du kan laga mat med precision och kontroll. Med fyra kokzoner har du gott om utrymme att arbeta med och kan tillaga flera rätter samtidigt.

Hällens estetik är universell och passar perfekt in i alla köksstilar. Den har en slät och elegant svart glasyta med en rak kant, vilket ger en modern och sofistikerad touch. Kontrollerna är enkla att använda med vårt glidreglage compact plus-system, där du kan justera effekten genom att helt enkelt dra fingret över panelen. Med den bakgrundsbelysta ghost-effekten blir användningen ännu enklare och mer intuitiv.

Förutom de grundläggande funktionerna har induktionshällen flera praktiska alternativ som förbättrar din matlagning. Med power booster-funktionen kan du aktivera maximal effekt när du behöver extra intensiv värme. Timerfunktionen gör det möjligt att ställa in automatisk avstängning och hålla koll på tillagningstiden. Du kan också dra nytta av snabbvalsfunktionen för att snabbt komma igång med matlagningen eller använda varmhållningsfunktionen för att hålla maten varm.

Induktionshäll är inte bara praktisk och effektiv, den är också enkel att installera. Med standard inbyggnadsmått på 478-482x555-560 mm passar den perfekt i de flesta kök. Den är även utrustad med en mängd säkerhetsfunktioner, inklusive barnlås och restvärmeindikator, för att skydda dig och din familj.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp:   Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.


Prova på 100 dagar

Med "Prova SMEG 100 dagar" vill SMEG ge dig möjligheten att prova på deras ugnar och hällar i lugn och ro innan du bestämmer dig. Detta för att du ska känna dig helt trygg och nöjd med ditt val. Om du inte skule vara helt nöjd, har du full ångerrätt på ditt registrerade köp och kan återlämna produkten direkt till Smeg.

Läs mer här 

Produktblad:

Varumärke: SMEG
Modellbeteckning: SO6301TN-SI1M4644D
Bredd häll (cm): 60
Garanti (år): 2

Allmän information

Typ av häll: Induktion
Färg: Svart
Produktgrupp: Inbyggnadspaket

Funktioner och egenskaper

Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
Boost-funktion (Ja/Nej): Ja
Display (Ja/Nej): Ja
Flexi-zon: (Ja/Nej): Ja
Grill (Ja/Nej): Ja
Stektermometer (Ja/Nej): Nej
Variabla zoner (ja/Nej): Ja

Energimärkning

Energiklass: A+

Recensioner

SMEG - SO6301TN - SI1M4644D
SMEG - SO6301TN - SI1M4644D
SMEG - SI1M4644D
 • Färg: Svart
 • Bredd (cm): 60
 • Flexi-zon: (Ja/Nej): Ja
11 995:-

Mer från SMEG