Paket ugn och häll
SMEG - SO6301TN - SI1F7845B

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
ComputerSalg
SMEG REFRIGERATOR SMF WITH ACCESSORIES SMIC01 1248:-
Komplett.se
Smeg SMIC01 tillbehör till SMB401 glassmaskin 1259:-
Elon
Smeg Tillbehör Ice kräm Maker Accessory SMIC01 1390:-
Bagaren och kocken
Smeg Glassmaskin 1395:-
SMEG - SFP6301TVN - SI1M4644D - Självrengörande ugn, 60cm häll
26%
 • Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
 • Stektermometer (Ja/Nej): Nej
 • Typ av häll: Induktion
19 990:-
26 990:-
SMEG - SFP6301TVN - SI1F7845B - Självrengörande ugn, 80cm häll
30%
 • Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
 • Stektermometer (Ja/Nej): Nej
 • Typ av häll: Induktion
22 990:-
32 790:-
SMEG - SF6301TVX - SI1M4644D
23%
 • Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
 • Stektermometer (Ja/Nej): Nej
 • Typ av häll: Induktion
18 990:-
24 790:-


Stilrent ugn och häll paket från Smeg!


SMEG - SO6301TN

 • Varmluft
 • Energisnål

Smegs exklusiva ugnar, designade och tillverkade i Italien är utmärkta produkter för matlagning som alltid levererar bästa resultat.Upptäck eleganta och tidlösa ugnar från den estetiska linjen Classic.

Ta din matlagning till nya höjder med SMEGs ugn i elegant svart design. Denna ugn kombinerar klassisk estetik med moderna funktioner för att ge dig bästa möjliga matlagningsupplevelse. Med den traditionella ugnen kan du njuta av bekvämligheten med elektronisk temperaturkontroll, som bevarar temperaturen inne i ugnen med en precision på 2-3 °C. Du behöver inte längre oroa dig för ojämn uppvärmning eller överkokning. Dessutom minskar snabbuppvärmningsfunktionen uppvärmningstiden med upp till 50%, så du kan börja laga mat snabbare än någonsin.

SMEG har även tänkt på rengöringen av ugnen. Med vår Ever Clean emalj blir rengöringen enklare än någonsin. Avlagringar lösgörs effektivt med hjälp av ångrengöring, vilket sparar tid och ansträngning. Du kan nu laga fantastiska måltider utan att behöva oroa dig för rengöringen efteråt.

Ugnen har en stilren svart finish och klassisk estetik, vilket gör den till en perfekt passform för alla kök. Den har en helglasdörr med ett elegant svart handtag, vilket ger en tidlös och sofistikerad look.

Med 10 tillagningsfunktioner och flera andra praktiska alternativ som varmhållning och fördröjd start och slut på tillagningen, har du alla verktyg du behöver för att skapa fantastiska maträtter. Dessutom har vår ugn säkerhetsfunktioner som barnlås, så du kan laga mat med frid i sinnet.

SMEG - SI1F7845B

 • Flexzone
 • Induktion
 • Bredd: 78cm

Förbättra ditt kök med SMEGs svarta Induktionshäll på 78 cm. Denna universella häll är inte bara estetiskt tilltalande, den erbjuder även en mängd funktioner som kommer att förvandla din matlagning.

Med en extra låg profil på endast 1 mm inbäddar sig denna häll sömlöst i din köksbänk och ger en stilren och modern look. Den använder sig av induktionsteknik, vilket innebär att värmen genereras direkt i botten av pannan. Detta ger snabb och exakt uppvärmning. Den svarta glasytan och den keramiska finishen ger hällen en sofistikerad och tidlös estetik. Med de individuella premium-glidreglagen för varje zon kan du enkelt justera effekten genom att föra fingret över panelen. Dessutom har den en praktisk slidekontroll i rött för att visa aktiverade zoner.

Denna induktionshäll har totalt fyra kokzoner, inklusive flexibla zoner som gör att du kan använda flera stekpannor samtidigt. Med 14 effektnivåer och funktioner som power booster för intensiv värme, timer för automatisk avstängning och barnlås för extra säkerhet, får du full kontroll över din matlagning.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp:   Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.


Prova på 100 dagar

Med "Prova SMEG 100 dagar" vill SMEG ge dig möjligheten att prova på deras ugnar och hällar i lugn och ro innan du bestämmer dig. Detta för att du ska känna dig helt trygg och nöjd med ditt val. Om du inte skule vara helt nöjd, har du full ångerrätt på ditt registrerade köp och kan återlämna produkten direkt till Smeg.

Läs mer här 

Produktblad:

Varumärke: SMEG
Modellbeteckning: SO6301TN-SI1F7845B
Bredd häll (cm): 78
Garanti (år): 2

Allmän information

Typ av häll: Induktion
Färg: Svart
Produktgrupp: Inbyggnadspaket

Funktioner och egenskaper

Ångfunktion (Ja/Nej): Nej
Boost-funktion (Ja/Nej): Ja
Display (Ja/Nej): Ja
Flexi-zon: (Ja/Nej): Ja
Grill (Ja/Nej): Ja
Stektermometer (Ja/Nej): Nej
Variabla zoner (ja/Nej): Ja

Energimärkning

Energiklass: A+

Recensioner

SMEG - SO6301TN - SI1F7845B
SMEG - SO6301TN - SI1F7845B

Mer från SMEG