KitchenAid - 1522EOB

  • KitchenAid - 1522EOB
  • 2 699:-

Artisan vattenkokare crème - 1,5 liter

  • Temperaturen kan justeras från 50 °C till 100 °C, så man kan välja den rätta temperaturen efter behov, t ex varm till grönt te, kokande till buljong.
  • Temperaturmätare kontrollerar hela tiden vattnets aktuella temperatur.
  • 2400 watt. 
  • 3 års garanti.

Slät, avrundad kompakt design med en kapacitet på 1,5 liter.

Professionell prestanda: KitchenAid har alltid förlitat sig på proffsen för att få råd, insikt och förslag när de utvecklar sina produkter. Det är inte bara därför de är unika, utan även för sin högkvalitativa tillverkning och sättet de sporrar din kulinariska passion med beprövad kvalitet. Oavsett om du är nybörjare eller redan är på god väg att bli en expert, är KitchenAid en idealisk samarbetspartner: alla apparater är inspirerade av, utformade av och utvecklade i samarbete med professionella kockar. Resultatet av denna långvariga relation är en serie produkter vars teknik och material levererar förstklassiga professionella resultat. Detta innebär högkvalitativa, snygga och effektiva produkter och fler alternativ för matlagning och köksinredning. Alla som verkligen förstår vad det innebär att ta mat på allvar kan nu få professionella resultat tack vare KitchenAid-produkternas utformning.

Konstnärlig kvalitet: Synen och känseln är de första sinnena som kommer i kontakt med KitchenAid. Faktum är att alla KitchenAid-apparater står för fint hantverk, hållbarhet, sofistikerade material, robusthet och ett öga för detaljer. Rostfritt stål ger känslan av hållbarhet och enastående kvalitet för både ögon och händer. Alla dessa delar kombineras i harmoni med minutiös utformning och omsorg, både för större och mindre apparater.

Ikonisk design: Hela KitchenAids sortiment av mindre hushållsapparater, större apparater och matlagningsredskap har alltid stått ut med sin tidlösa, distinkta och djärva design, inspirerad av den ikoniska köksmaskinen, som ger köket karaktär. Fint hantverk, hållbarhet, robusthet, kvalitetsmaterial och ett öga för detaljer var och är tveklöst grunden för alla KitchenAids mindre och större apparater, oavsett om de är fristående eller inbyggda modeller.


 

Produktblad:

Varumärke: KitchenAid
Modellbeteckning: 1522EOB
Garanti (år): 3

Allmän information

Färg: Svart
Produktgrupp: Vattenkokare

Funktioner och egenskaper

Automatisk avstängning (Ja/Nej): Ja
Dolt element (Ja/Nej): Ja
Variabel temperatur (Ja/Nej): Ja
Vattenmätare (Ja/Nej): Nej
Wi-Fi anslutning (Ja/Nej): Nej

Teknisk data

Kapacitet (l): 1.5

Mer från KitchenAid