Bosch - MUM4880

 • 2 990 :-

KöksmaskinMUM4 600 W Vit, silver

 • 600 watt motor: Utmärkt för snabb och enkel bakning och matlagning
 • Rostfri bunke på 3.9l: Utformad för bästa knådningsresultat (upp till 1.5kg jäsdeg eller 2.0kg kaksmet)
 • Konditorset: Degkrok, grovvisp och ballongvisp.
 • 3D PlanetaryMixing: Knådar effektivt ihop alla ingredienser.
 • 4 hastigheter: Fyra hastighetsval och pulsfunktion

MUM4 - den väl beprövade klassikern bland köksmaskiner - Bosch-kvalitet fullmatad med tillbehör.

Diska bunken och vispen i maskin Rengöring efter bakning brukar ta tid. Både bunken och vispen kan diskas i maskin för att förenkla rengöringen.

Perfekt knådning i både sid och höjdled. För det perfekta resultatet måste alla ingredienser knådas ihop. Med 3D PlanetaryMixing som bearbetar degen både i sid och höjdled för att efterlikna en knådning för hand. Detta leder till att hela degen blir ordentligt bearbetat för bästa glutenutvinning.

Hjälper till med enklare bakning och matlagning. Njut av hembakat och hemlagad mat. Med den starka motorn kan du få hjälp med många steg i bakningen och matlagningen - snabbt och enkelt.

Utformad för bästa knådning. Kapacitet är inte samma sak som bunkens storlek. För bästa resultat ska bunkens utformning och degkrokens form vara anpassade för varandra. Den rostfria bunken på 3.9l är både anpassad för mindre mängder men klarar även enkelt en större deg - jäst deg på upp till 0.5l degvätska / 0.75kg mjöl eller en kaksmet upp till 2.0kg.

Fyra hastighetsval för olika arbetsmoment För bästa resultat kan hastigheten anpassas i fyra steg beroende på arbetsmoment.

Står stadig på sugfötter av gummi. Står säkert och stadigt på bänken. Tack vare sugfötter av gummi står den stadigt på bänken även vid tyngre knådning. Drivuttagen är täckta för extra säkerhet och en elektronisk spärr hindrar att maskinen startar oönskat.

Konditorset för bakning ingår. Låt dig inte begränsas för att du saknar rätt verktyg. Konditorsetet med ballongvisp, grovvisp och degkrok för all typ av bakning. Med de här verktygen kan du vispa maränger, blanda smet till sockerkaka eller knåda en jäsdeg. Alla går dessutom att diska i maskin.

Enkel påfyllning tack vare automatiskt parkeringsläge Låt inte onödigt spill förstöra humöret vid bakning. Det automatiska parkeringsläget för degkrok och visp skapar utrymmer för påfyllning. Verktygen stannar alltid baktill i bunken så det blir mer utrymme för enkel påfyllning framtill.


 

Allmän information

Märke: Bosch
Modell: MUM4880
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Köksmaskiner

Information om köksmaskiner och assistenter

Antal skålar (st): 1
Bunkens material: Rostfri
Pulsfunktion (ja/nej): Ja
Upprullningsbar sladd (ja/nej): Vit

Teknisk data

Bunkens volym (extra) (l): 3.9
Motoreffekt (watt): 600
Kapacitet (l): 1
Höjd (cm): 26.5
Bredd (cm): 26.5
Djup (cm): 30.5
Bosch - MUM4880
Bosch - MUM4880
Bosch - MUM4880
Bosch - MUM4880
Bosch - MUM4880
Bosch - MUM4880
Bosch - MUM54A00
  1 579 :-
  I lager

  Mer från Bosch